De ce să cumperi pantofi sport de la Tocmania

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 ianuarie 2018, 14:26

Se spune că, dacă vrei să faci o femeie fericită, atunci ar trebui să-i cumperi o nouă pereche de pantofi. Oare să fie fericirea chiar atât de ușor de dobândit și femeile să nu fie atât de greu de înțeles precum afirmă bărbații? În fond, ce femeie nu ar fi fericită atunci când ar primi o nouă pereche de încălțăminte?

Ce-i drept, încălțămintea trebuie să fie și adecvată stilului și preferințelor ei. Dacă nu e o prea mare fană a tocurilor și preferă pantofii mai comozi, atunci o pereche de pantofi sport de la Tocmania pot reprezenta cadoul perfect.

8 motive pentru a-ți cumpăra o pereche nouă de pantofi de sport de la Tocmania

Când vine vorba de achiziționarea unei noi perechi de pantofi, niciodată nu sunt prea puține motive! În special femeile, nu vor spune niciodată că au prea mulți pantofi. Orice nouă pereche e binevenită. De ce ar trebui să-ți cumperi o pereche nouă de pantofi de sport de la Tocmania? Îți prezentăm mai jos motivele:

  1. Cumpărăturile on-line sunt mult mai simple

E foarte ușor să cumperi on-line, mai ales atunci când ești în criză de timp. Decât să pierzi câteva ore plimbându-te prin magazine, și încă câteva în trafic, nu mai bine ai totul la distanța de… un singur click? Oricând poți face cumpărături on-line: când aștepți la semafor, când stai la o coadă sau în pauza de masă! Astfel economisești timp și bani!

  1. Prețuri mult mai bune și o varietate largă de produse

Site-ul Tocmania oferă foarte multe produse. Toate adunate într-un singur loc, fără ca să trebuiască să te plimbi prin toate magazinele din oraș în căutarea perechii potrivite. Prețurile sunt pentru orice buzunar, iar calitatea pe măsaura așteptărilor!

  1. Atunci când pantofii sunt prea uzați, e clar că-ți trebuie o pereche nouă

Se întâmplă uneori să te îndrăgostești la propriu de o pereche de pantofi și să dorești să-i porți mereu. Te simți bine și comod în ei, sunt călduroși și nu ți-au provocat niciodată vreo problemă. Astea sunt semnele care să te facă să iubești o pereche de pantofi. Chiar dacă nu ai vrea să te desparți niciodată de ei, când devin prea uzați și nu mai poți citi bine mărimea depe talpă, e un semn că trebuie să-i schimbi!

  1. Atunci când perechea veche te incomodează

Pantofii sport ar trebui să fie foarte comozi. Îi folosim la sport și asta necesită mult efort. Nimănui nu i-ar plăcea să aibă bătături sau dureri din pricina pantofilor, mai ales atunci când aleargă sau depun un efort fizic însemnat. Dacă vechii tăi pantofi îți provoacă zile fripte, atunci e cazul să-ți cumperi alții noi.

  1. Porți aceeași pereche de pantofi peste tot

Fie că nu ești iubitor de pantofi, ori că nu-ți place să-ți construiești o altă garderobă zilnic, asta nu înseamnă că trebuie săte limitezi la purta aceeași pereche de pantofi din nou și din nou. Uneori e cazul să-i mai schimbi, asta dacă nu vrei să-i uzezi prea mult și să-i distrugi cu totul.

  1. Ți-a crescut piciorul

Chiar dacă ești de părere că ai ajuns la vârsta în care dimensiunea piciorului nu se mai modficiă, ești departe de adevăr. Piciorul poate să-și schimbe dimensiunile chiar și după ce trecem de vârsta pubertății. Deci dacă pantofii vechi te strâng și nu mai sunt la fel de comozi, atunci nu mai sta pe gânduri și alege-ți o nouă pereche mai potrivită!

  1. Ai doar pantofi asemănători

Dragostea femeilor pentru tocuri le poate determina să cumpere numai pantofi eleganți cu toc. Deși nu este nimic greșit în asta, ce te faci atunci când trebuie să mergi într-o excursie la munte, de pildă? Sau atunci când trebuie să petreci o mare parte a zilei în picioare? De aceea e bine să ai tot felul de încălțăminte în garderoba ta, iar o pereche de pantofi sport nu strică niciodată!

  1. Vechea pereche e demodată

Pe lângă faptul că vechea ta pereche de pantofi sport e și demodată, nici măcar nu mai poate fi numită acceptabilă dacă e să o compari cu noile modele apărute! S-au creat atât de multe feluri de papuci sport care să-i ofere cele mai bune „condiții” piciorului tău, încât nu ar mai trebui să zăbovești prea mult și să-ți faci și tu un „upgrade”!

Brandul Tocmania

Site-ul Tocmania.ro pune la dispoziția clienților foarte multe modele de încălțări, pentru toate gusturile și doresc să devină cea mai mare comunitate on-line de fashion. Echipa este formată din persoane tinere, dedicte, cu o vastă experiență în domeniul on-line, care vor să facă din experiența ta de cumpărături on-line una plăcută și mulțumitoare.

Raportul calitate preț este foarte bun, iar site-ul satisface gusturile tuturor clienților. Pe site puteți găsi atât încălțăminte elegantă pentru evenimente mai speciale, cât și încălțăminte comodă, pentru viața de zi cu zi.

Clienții beneficiază de suport telefonic 12/24 h și de o garanție de 30 de zile pentru orice produs achiziționat. Brandul TocMania se mândrește cu seriozitatea și profesionalismul de care au dat dovadă și vor permanent să se autodepășească.

Tipuri de pantofi sport ce pot fi regăsiți pe Tocmania

Site-ul pune la dispoziția clienților o mulțime de modele de pantofi sport, fiecare pentru propriile lor întrebuințări.

Așadar, dacă vrei să-ți îmbogățești garderoba și ai nevoie de niște ținute mai comode, atunci nu ezita în a alege o pereche de adidași casual. Aceștia pot fi asortați foarte ușor, mai ales cu o pereche simplă de blugi și astfel obții look-ul perfect fără prea multă bătaie de cap.

În cazul în care ai nevoie de o pereche de adidași care să te susțină în efortul fizic pe care îl faci, atunci poți alege adidași pentru sală sau mersul pe jos. Aceștia sunt special concepuți ca piciorul tău să respire și îți oferă și comoditatea și stabilitatea de care ai nevoie.

Modele de pantofi sport care ne-au atras atenția

Îți prezentăm două perechi de pantofi de sport care ne-au atras atenția prin unicitatea și originalitatea lor.

Pantofii sport Oikos Black

De ce să cumperi pantofi sport de la Tocmania

Confecționați din piele ecologică de culoare neagră, pantofii Oikos sunt perfecți atunci când ai foarte mult timp de petrecut în picioare. Talpa groasă și comodă este perefectă pentru a te scăpa de durerile de picioare ce pot apărea de la prea mult stat în picioare. Totodată, în cazul în care ai distanțe foarte lungi de străbătut, o astfel de pereche ar fi indicată!

De ce să cumperi pantofi sport de la Tocmania

Pantofii sport Francisco White

Acești pantofi ne-au atras atenția prin accesoriile folosite. Culoarea albă, pielea ecologică și talpa înaltă sunt doar câteva dintre beneficiile acestei perechi. Pantofii Francisco sunt accesorizați cu niște mici diamante care le oferă un aer special, îi face originali și râvniți de doamne și domnișoare!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter