Dana Rogoz: „Îmi place să mă joc cu piesele pe care le port“

De Irina Hartia, pe
Cu siguranță o cunoști pe Dana – fie că-i citești blogul zi de zi (danarogoz.ro), fie că ai urmărit-o pe micile sau marile ecrane. Danei îi place să se joace cu moda, să încerce lookuri diverse și este îndrăgostită de piesele vintage. (Foto George Pruteanu/UNICA)

Cum îți definești stilul vestimentar?

Mi-e foarte greu să mă limitez la o simplă categorie, pentru  că îmi place să mă joc cu piesele pe care le port. De multe ori gândesc ținutele ca pe niște personaje – acest lucru e cel mai probabil legat și de meseria mea de actriță. Însă dacă trebuie să îl definesc într -un fel anume, aș spune că este eclectic.

Care sunt brandurile preferate? Dar designerii români?

Am foarte multe piese de la branduri mass market – asta și pentru că am un consum mare de haine – multe dintre ele sunt pozate pe blogul meu; așadar, pentru a ține pasul cu tendințele, prefer branduri ca H&M, Zara sau Topshop. Când vine vorba de investiții, de cele mai multe ori aleg accesorii sau piese  clasice, timeless, pe care știu că le voi purta și peste ani.

De unde îți place să faci shopping?

În ultimul timp prefer shoppingul online, mi se pare extrem de practic.  În călătorii îmi place să abordez designeri locali și boutique-urile cu piese vintage. Chiar recent mi-am cumpărat din Barcelona o pereche de jeanși Levi’s vintage. Ah, și îmi doresc foarte mult să găsesc o jachetă vintage tip Alain Delon.

Care e piesa ta favorită din garderobă? Dar din sezonul actual?

Jacheta de denim oversized – a soțului – e foarte 90’s și îmi place să o port în diferite mixuri. În general nu pot să renunț la piesele care au o valoare sentimentală și nici la cele vintage – le consider adevărate comori și, chiar dacă nu le port o perioadă mai lungă, mereu revin la ele.

FASHION TIPS

Încearcă mixuri noi, accesorii extravagante fără teama că vei greși.

Investește în calitatea materialelor, mai ales când e vorba de piesele de bază.

Când simți că nu ai ce purta, deschide dulapul partenerului, vei găsi multe variante.

Când nu ești decisă ce ținută să alegi dintre cele probate, întoarce-te la prima variantă.

Make-up: ALEXANDRA CRĂESCU; hair style: ALEX CLAUDIU SÂRGHE

Citește și – În vizită la Andreea Raicu

Citește și –  Vezi cum se îmbracă femeia cu unul dintre cele mai dorite joburi din România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter