Cum te îmbraci dacă ești însărcinată. Învață de la Chrissy Teigen!

De Adina Radu, pe Ultimul update Vineri, 15 aprilie 2016, 14:11
Chrissy Teigen, co –prezentatoarea emisiunii Lip Sync Battle și cunoscut manechin american e un adevărat exemplu de cum se poate îmbrăca o femeie însărcinată.

Dacă iubești moda și îți displac hainele de gravida, poți învăța de la Chrissy cum se poate îmbrăca o fashionistă gravidă.

Chrissy Teigen a folosit foarte multe rochii de-a lungul sarcinii sale. A fost fotografiată purtănd rochii lejere de gravidă, dar și rochii elegante ce îi subliniau burtica. Rochiile sunt ideale pentru orice siluetă și orice anotimp, dar mare atenție căci pot favoriza retenția de apă.

Colanții, preferații oricărei gravide au fost purtați și de Chrissy. Aceasta a optat pentru varianta neagră și a ales să-i asorteze cu sandale/pantofi cu toc/încălțăminte sport.

Paltonul de gravidă nu a lipsit din garderoba lui Chrissy Teigen. Cel mai des a optat pentru un palton lung, necambrat, de culoare neagră pe care l-a purtat împreună cu rochiile mulate.

Soția lui John Legend nu s-a temut să poarte culori vii, deseori alegând să poarte roșu aprins sau verde smarald.

O sarcină poate fi momentul perfect pentru a experimenta stilistic. Îndrăznește să porți ceea ce îți dorești, exact cum a făcut și Chrissy. Investește în pantofi! De preferat să fie și comozi și ușor de asortat. Dacă poți și medicul tău nu are nimic de obiectat poți purta chiar și pantofi cu toc.

Sursa foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter