Cum să te machiezi în stil burlesque

De Diana Sorescu, pe

Machiajul de Pin-Up Girl revine în forţă, iar cea mai bună promotoare este, fără dubiu, superba Dita Von Teese. Învaţă de pe unica.ro cum să îţi realizezi un make up burlesque.

Make up burlesque

Pare un machiaj elaborat, care necesită ore întregi în faţa oglinzii, însă nu-i chiar aşa! Cu un strop de îndemânare şi cu ponturi preţioase care să îţi dezvăluie pas cu pas secretele acestui tip de make up, vei reuşi singură să te machiezi exact ca Dita sau ca vedeta noastră, cântăreaţa Corina.

Elementele definitorii ale acestui machiaj sunt: tenul deschis, eyeliner-ul lichid, negru, genele false, aluniţa metalică şi buzele roşii, conturate perfect.

Pasul 1: Foloseşte un fond de ten cu o nuanţă mai deschis decât tonul natural al pielii tale. După ce l-ai întins uniform, răsfaţă-te cu o pudră translucidă

Pasul 2: Alintă-ţi pleoapa superioară cu un fard alb vanilat, metalic, după care trasează-ţi cu precizie o linie cu eyeliner-ul. Lipeşte-ţi cu grijă genele false, care trebuie să fie musai negru carbon

Pasul 3: Conturează-ţi sprâncenele şi arcuieşte-le cu ajutorul unui fard sau a unui creion cremos

Pasul 4: Dă-ţi cu fond de ten şi pe buze (un truc pentru evitarea migrării rujului!), după care desenează-le forma perfectă cu un creion contur roşu. Aplică rujul cu ajutorul unei pensule, iar la final dă-le strălucire şi volum cu ajutorul unui gloss

Pasul 5: Colorează-ţi pomeţii cu un blush burgundy.

Pasul 6: Sub ochi, cu un creion dermatograf negru sau maro, pictează-ţi o aluniţă sexy! Face parte din conceptul burlesque, iar fără ea nu poţi să fii o Pin-Up Girl veritabilă!

Pasul 7: Poartă cu atitudine aceast machiaj! Fii seducătoare, fii languroasă şi sexy într-un mod încântător, deloc vulgar.

Cum să te machiezi în stil burlesque

Foto: arhiva Ringier, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter