Cu ce să combini o bluză pe umeri

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Marți, 15 martie 2016, 11:59
Bluza pe umeri este tendința acestui sezon, așa că incluede-o în garderobă. Vezi cum să o porți și ce modele găsești în magazine.

Bluza pe umeri este sexy, fără să expună prea multă piele, și se potrivește oricărei siluete. În plus, îți va da un aer romantic de câte ori o vei purta. Este o piesă foarte versatilă, așa că nu vei regreta dacă o vei include în garderobă.

Pentru zilele ceva mai răcoroase, alege puloverul pe umeri. Poartă-l cu o perecge de mom jeans, vedeta acestui sezon. Dacă vrei să dai ținutei tale un aer delicat, completează-ți ținuta cu o pereche de pantofi stiletto.

Bluza pe umeri se potrivește foarte bine cu blugi scurți. Tenișii vor completa perfect această ținută, dar poți alege și sandale gladiator. Poți da un aer chic ținutei tale cu o eșarfă scurtă, pe care o prinzi la gât.

Citește și: Cum să porți piesele cu volane

Bluza pe umeri poate fi purtată și cu fustă midi, dacă alegi un model mulat. Optează pentru fustă cu talie înaltă, iar o pereche de botine va complete perfect o astfel de ținută.


Pentru un look ceva mai cuminte, poartă bluza pe umeri cu o pereche de pantaloni până la gleznă. La o astfel de ținută, sandalele sunt cele mai potrivite.

Trucuri de care să ții cont când porți bluza pe umeri

Când porți bluza pe umeri, îți poți lăsa părul desprins, dar la fel de bine vei arăta și dacă vei alege o coadă de cal sau un coc simpu. Până la urmă, rostul este să expui acei umeri. În privința bijuteriilor, alege coliere fine, lungi sau la baza gâtului. Dacă îți place să îți asumi riscuri vestimentare, poți chiar să porți atât coliere lungi, cât și subțiri. Bluzele pe umeri din dantelă arată cel mai bine și sunt extrem de sexy.

Vezi în galeria foto ce bluze pe umeri găsești în magazine.

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter