Cum să îți usuci ghetele iarna fără să le degradezi

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 19 decembrie 2016, 14:54
Fie că sunt din piele naturală, piele întoarsă sau textile, încălțămintea noastră se udă pe timpul iernii atunci când ninge. Știm deja cât de neplăcut este sentimentul când ești nevoită să stai toată ziua cu încălțările ude, iar tocmai de aceea îți prezentăm un truc prin care poți să îți usuci ghetele sau cizmele cu ușurință.

Ai nevoie de un ziar, dar ai grijă să găsești unul care să conțină cât mai puține imagini.

Pentru început, umple încălțările cu ghemotoace de ziar, astfel încât să acoperi cât mai mult din suprafața tălpii interioare. Următorul pas este să înfășori fiecare pantof în parte în hârtie de ziar. Este foarte important să îți împachetezi încălțările în cât mai multe straturi.

La final, lasă încălțămintea acoperită astfel aproximativ o oră. După ce va trece acest interval de timp, vei observa că ghetele tale sunt perfect uscate și le poți încălța din nou.

În cazul în care te-a prins ninsoarea încălțată cu ghete din piele întoarsă, scapă de pete sau încrețiturile lăsate de umezeală cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Trebuie doar să ai grijă mare atunci când clătești materialul, pentru a nu strica fibra.

Iar dacă visezi la o pereche nouă de pantofi pentru Sărbători, participă la concursul de AICI și poți câștiga un voucher de cumpărături!

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter