Cum să fii la modă de 8 martie. Sfaturi pentru alegerea celei mai chic ținute de petrecere

De Unica.ro, pe

Mai este puțin până la petrecerea de Ziua Femeii și e momentul să alegi deja ce vei purta peste doar câteva săptămâni. Indiferent dacă mergi la o petrecere doar cu prietenii mai apropiați sau la un eveniment unde vei întâlni sute de persoane, poți găsi foarte ușor ținuta perfectă. Trebuie doar să ții cont de câteva sfaturi simple, pentru ca îmbrăcămintea să fie aleasă în funcție de evenimentul la care vei lua parte.

Specialiștii de la publicația Who What Wear au câteva sfaturi care se vor dovedi utile indiferent unde și cum vei petrece de 8 martie.

Fii centrul atenției într-o rochie strălucitoare

Dacă mergi la un bal sau la o petrecere deosebită, unde trebuie să porți o ținută elegantă, poate chiar extravagantă, care să iasă în evidență, poți opta pentru o rochie lungă, cu străluciri metalice. Nu trebuie să te limitezi la argintiu și auriu, pentru că poți găsi rochii în orice culoare dorești, cu sclipiri care-ți iau ochii.

O rochie de acest fel poate fi purtată și la o petrecere mai puțin pretențioasa, caz în care poți alege una scurtă, foarte sexy.

Desigur, ținuta trebuie neapărat completată de pantofi eleganți, cu toc cui, înalt și vârf ascuțit. La fel, nu te limita la clasicii pantofi albi sau negri. Pe acest site, spre exemplu,  poți găsi pantofi în culori deosebite, uni sau cu diferite modele, care se vor asorta perfect cu rochia aleasă de tine.

Impresionează prin eleganță, în dantelă

Nimic nu este mai feminin și mai elegant ca dantela. Pentru petrecerea de 8 martie poți alege o rochie sexy sau elegantă, lungă, acoperită complet cu dantelă sau una cu doar câteva aplicații deosebite. La fel de bine poți opta pentru o bluză din dantelă, pe care să o porți cu pantaloni eleganți.

Cum să fii la modă de 8 martie. Sfaturi pentru alegerea celei mai chic ținute de petrecere

Dacă alegi dantela trebuie să renunți însă la accesorii, pentru că altfel vei avea o ținută prea încărcată. Limitează-te la un lănțișor discret, o brățară și, desigur, nu uita poșeta și pantofii eleganți, cu toc.

Vei atrage toate privirile într-o fustă lucioasă

Cum să fii la modă de 8 martie. Sfaturi pentru alegerea celei mai chic ținute de petrecere

Foarte sexy și cât se poate de chic, o fustă scurtă, lucioasă, poate fi alegerea perfectă dacă vrei să ieși în evidență fără să porți ceva prea elegant. Ar fi bine să asortezi fusta la un top simplu, pentru a scoate și mai mult în evidență aspectul ei deosebit. Pantofii însă trebuie să fie ceva mai îndrăzneți, în niciun caz clasici sau prea „cuminți”.

Rămâi mereu la modă în rochie neagră

Știi deja că rochia mini neagră este o piesă vestimentară clasică și nu poate lipsi din garderoba niciunei femei. O poți purta la diferite ocazii, în funcție de croiala pe care o alegi, desigur.

Cum să fii la modă de 8 martie. Sfaturi pentru alegerea celei mai chic ținute de petrecere

Poți alege acest model seducător, cu un umăr dezgolit. Croială este sexy și se potrivește foarte bine la petreceri. Nu este prea îndrăzneață, cum sunt rochiile complet fără bretele, dar nici prea conservatoare.

Poți alege însă și alte modele de rochii, în funcție de stilul care ți se potrivește cel mai bine: lungi și largi sau scurte, cu volane sau cu decolteu adânc, în V. Dacă îți dorești ceva mai simplu și mai clasic, poți purta o rochie până la genunchi sau chiar una cu mâneci. În privința rochiei negre, poți alege orice îți trece prin cap, ca să te simți cât mai bine la petrecerea dintre ani, pentru că nu există reguli stricte.

Alege o combinație inedită – denim și jachetă

Cum să fii la modă de 8 martie. Sfaturi pentru alegerea celei mai chic ținute de petrecere

Pentru petrecerile mai neconvenționale, între prieteni, poți alege o combinație îndrăzneață, foarte cool și comodă, în care te vei simți perfect până dimineața: pantaloni din denim, purtați alături de o jachetă de piele sau o vestă din blană.

Marele avantaj este că la această ținută poți purta pantofi confortabili, cu care să dansezi toată noaptea, așa că ai scăpat de grija tocurilor.

Iată ce te sfătuiesc specialiștii să alegi ca să strălucești de 8 martie, alături de prietenele tale. Fără prea mare alergătură sau cheltuieli exagerate, poți să fii la modă și să arăți impecabil de Ziua Femeii, indiferent la ce petrecere vei merge.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter