Cum poţi să fii îndrăzneaţă în alb şi negru

De Geo Berciu, pe Ultimul update Joi, 28 aprilie 2022, 16:34
Atunci când ai imaginaţie, orice ţinută poate deveni unicată, chiar dacă culorile folosite sunt doar alb şi negru. Iată mai jos câteva exemple de vedete care au mixat piese bicolore în outfituri curajoase.

Amestecul de printuri geometrice alb-negre al actriţei Lizzy Caplan a făcut pe furori pe covorul roşu la premiile Globul de Aur, dovedind că personalitatea puternică a vedetei poate impune în orice situaţie. Atitudinea, dar şi originalitatea ţinutei din colecţia Reem Acram, asociate cu o centură metalică aurie, sandalele negre şi clutch-ul în aceeaşi culoare, au obţinut aprecierile unanime ale criticilor de modă.

Lizzy-Caplan-tinuta-alb-negru

La fel de plină de fantezie s-a dovedit şi Gwen Stefani în alcătuirea outfitului ei, care se caracterizează prin nonconformism. Excentrică în alegerea pieselor vestimentare, dar cu un bun-gust înnăscut, fosta solistă a formaţiei „No Doubt” a impresionat cu mixul din pantaloni largi, cizme din piele şi jacheta cu tăieturi îndrăzneţe, demonstrând încă o dată că poţi fi creativă chiar şi când este vorba despre un look relaxat, de stradă.

Gwen-Stefani-tinuta-alb-negru 1

Şi pentru că a venit vorba despre Gwen Stefani, o putem lua ca sursă de inspiraţie şi pentru o altă ţinută bicoloră. Mult mai clasică în alegeri, de această dată, vedeta a asortat o rochie cu imprimeu alb-negru cu o jachetă scurtă şi cu cizme inspirate de cursele hipice.

Gwen-Stefani-tinuta-alb-negru 2

Jennifer Lopez nu se poate lăuda, în materie de modă, cu o prea mare originalitate, însă, din când în când, surprinde cu câte un outfit interesant. Pantalonii scurţi negri, care lăsau la vedere o pereche de picioare fenomenale, au fost combinaţi cu o cămaşă vaporoasă şi cu un bolero cu umeri supradimensionaţi şi mâneci scurte. Plicul cu imprimeu geometric a completat şi el o apariţie îndrăzneaţă.

Jennifer-Lopez-tinuta-alb-negru 1

Şi clasicul costum la două piese poate fi reinterpretat, dacă ai destul de multă fantezie. Iar Alexa Chung are din belşug! Apariţia ei într-un costum în pătrăţele a fost pe placul blogurilor şi revistelor de modă, pentru că a ieşit din tipare: pantalonii se terminau într-un brocard preţios, reverele din catifea neagră erau „împrumutate” de la sacoourile bărbăteşti, iar accesoriile, geanta retro şi pantofii înalţi, dovedeau nu numai înalt rafinament, ci şi o feminitate accentuată.

Alexa-Chung-tinuta-alb-negru

În ceea ce o priveşte pe Rachel Zoe, stilista vedtelor, fiecare afişare în public a acesteia este o adevărată lecţie de stil. Atunci când îi analizezi ţinutele, la prima vedere ai tendinţa să pui eticheta de „simplitate”, însă cine s-ar fi gândit înaintea ei să combine un costum cu pantaloni evazaţi în stilul anilor ’70 cu o haină de blană albă, stil capă, purtată, cum altfel, decât pe umeri, aşa cum cer tendinţele acestui sezon. „Sarea şi piperul” ţinutei este dată de ochelarii rotunzi şi de poşeta cu fâşii diferite din piele de şarpe. Black & white de înaltă clasă!

Rachel-Zoe-tinuta-alb-negru

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter