Cum să porți botinele în această toamnă

De Consuela Stratulat, pe

Botinele au fost purtate, prima dată, de cowboy, dar au ajuns, apoi, să fie o piesă de rezistență în modă. Se poartă de câteva sezoane, iar în această toamnă sunt un must-have. Le poți purta cu jeanși sau cu rochii și cu fuste. Îți dăm noi câteva idei care te vor ajuta să arăți bine în această toamnă.
Botinele sunt extrem de versatile și pot fi purtate cu aproape orice, de la piese de zi, la piese de seară. Ține cont, însă, că dacă porți botine negre cu o rochie deschisă la culoare, ai putea obține o combinație supărătoare, așa că o poți completa cu o jachetă neagră de piele.

Moduri în care poți purta botinele

Câtă vreme pantalonii au lungimea potrivită și intră în botine, combinația va arăta grozav. Completează-ți ținuta cu o cămașă albă și o jachetă colorată, pentru un look cât mai chic.
Cum să porți botinele în această toamnă
Nu te gândi că nu poți fi elegantă în botine. Poartă-le cu o rochie cu mâneci și vei obține o ținută prețioasă, perfectă pentru ieșirile în oraș sau o întâlnire.
Cum să porți botinele în această toamnă
Nu vei putea da greș cu o rochie neagră, ciorapi negri și botine în aceeași culoare. Ținuta se potrivește oricărui tip de siluetă. Dacă ți se pare o combinație prea simplă, poți purta botinele cu o fusta neagră și un pulover.
Cum să porți botinele în această toamnă

Joacă-te cu proporțiile

Botinele vor arăta grozav cu o pereche de pantaloni până la genunchi și un pulover. Completează-ți ținuta cu un plic mare și ai obținut un look perfect pentru birou.
Când porți botine, ține cont de următoarea regulă: cu cât sunt mai înalte, cu atât mai scurtă trebuie să fie rochia. O pereche de botine înalte și o fustă până la genunchi vor lăsa impresia că ai picioare scurte.

Ce botine să alegi în funcție de forma corpului

Dacă silueta ta este pară, alege botine cu toc sau platforme, fără alte detalii, pentru a nu atrage atenția în partea de jos.
Pentru siluetele măr și triunghi, botinele colorate sunt cea mai bună alegere, pentru că vor atrage atenția de la umerii lați.
Silueta dreptunghi este cel mai bine pusă în valoare de botine cu aplicații interesante, pentru că scopul tău este să adaugi forme corpului tău.
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter