Cum să te îmbraci dacă ai șolduri mari

De Consuela Stratulat, pe

Șoldurile mari sunt, de obicei, specifice femeilor care au silueta în forma de pară. În timp ce unele sunt mândre de formele lor, altele vor să le ascundă. Multe vedete intră în această categorie și reușesc să arate fără cusur, pentru că știu ce trebuie să poarte. Află cum trebuie să te îmbraci dacă ai șolduri mari.
Alege bluze sau sacouri cu umeri mari, pentru că îți vor da volum în partea de sus și vor crea un echilibru cu șoldurile late.
Cum să te îmbraci dacă ai șolduri mari

Poartă bluze sau rochii strânse în zona bustului

Rochiile baby-doll sau bluzele strânse sub bust, care curg pe lângă corp, sunt o altă modalitatea de a ascunde faptul că ai șolduri mari. O rochie sau o bluză cu volum în partea de jos dă impresia de echilibru și vor atrage atenția de la imprefecțiunile siluetei. În plus, materialul care curge pe șolduri va da impresia unui trup perfect, cu forme voluptoase. Acest model va ascunde și kilogramele în plus din zona abdomenului.
Cum să te îmbraci dacă ai șolduri mari

Rochiile petrecute sunt aliatul tău

Rochiile petrecute sunt cea mai bună alegere pe care o pot face femeile cu șolduri mari. Sunt feminine și la modă și se potrivesc de minune siluetelor pară. Optează pentru un model strâns pe bust și talie și plin de volum în partea de jos.
Cum să te îmbraci dacă ai șolduri mari

Alege culorile închise pentru partea inferioasă a corpului

Clasicul truc, potrivit căruia trebuie să porți culori închise, pentru a părea mai slabă, este valabil și pentru a ascunde șoldurile mari. Poți purta orice, de la fuste, la pantaloni, blugi sau colanți, câtă vreme optezi pentru nuanțe precum negru, navy-blue sau maro închis.
Cum să te îmbraci dacă ai șolduri mari

Rochiile și fustele cu volum în partea de jos

Rochiile și fustele evazate, care curg pe lângă corp, te vor face să arăți perfect, dacă vrei să ascunzi faptul că ai șolduri mari. Poți alege să îți scoți în evidență decolteul, dacă vrei să atragi atenția de la partea de jos. Cel mai bine vei arăta, însă, dacă vei purta haine în care te simți bine. Nu uita că femeile cu șolduri mari sunt considerate sexy de majoritatea bărbaților, așa că scoate-ți în evidență aceste calități.
Cum să te îmbraci dacă ai șolduri mari
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter