Oferă tenului tău un regal de înfrumusețare

De Unica.ro, pe

Primăvara trezește în noi dorința pentru un look nou și fresh! Dacă vrei să emani frumusețe prin toți porii, dăruiește tenului tău o îngrjire completă, așa cum nu a avut parte niciodată!
Măștile naturale după rețeta bunicii sau scrub-urile homemade sunt la îndemâna oricui, însă știi prea bine că acestea oferă beneficii superficiale și doar de ”suprafață” tenului tău, atât timp cât ingredientele nu ajung în profunzime, acolo unde pielea ta are nevoie de cea mai mare îngrijire. Este timpul să ieși din ”laboratorul bunicii” și să oferi tenului tău o experiență unică, pe care doar tehnologia modernă i-o poate asigura! Medicul dermatolog Elos Beauty Clinic, Raluca Vlăduță, îți recomandă să încerci două dintre cele mai populare tratamente faciale în rândul starurilor de peste Ocean, după care tenul tău se va simți excelent și va arăta fabulos! Este vorba de tratamentul de curățare HydraFacial și tratamentul de hidratare intensă Intraceuticals, două dintre minunile industriei estetice, adorate de femeile, dar și de bărbații din întreaga lume!

Ten impecabil în doar 30 de minute!

Conceput în Statele Unite pentru a înlocui tratamentul cosmetic tradițional de curățare a feței, procedură interzisă cu desăvârșire de legislația americană din pricina leziunilor cauzate de mâinile nu prea dibace ale cosmeticienelor, tratamentul HydraFacial promite să curețe tenul în profunzime și să îl revigoreze complet. Acesta este singurul tratament de hidrodermoabraziune care efectuează mai multe proceduri într-un timp scurt: curățarea tenului de impurități, peeling gentil cu acid glicolic, extracții la nivelul porilor și eliminarea punctelor negre datorită tehnologiei patentate Vortex Extraction, fără durere și fără a provoca înroșirea tenului. În final, tratamentul este completat de terapia cu lumină LED roșie și albastră care calmează eventualele iritații și îmbunătățește circulația sanguină.

Infuzia prețioasă de acid hialuronic

După ce tenul a fost curățat, ritualul de îngrijire continuă cu hidratarea intensă. Bazat pe oxigen hiperbaric, tratamentul Intraceuticals este singura metodă non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm, acționând ca un scut împotriva îmbătrânirii premature a tenului. Grație oxigenului hiperbaric, o infuzie prețioasă de acid hialuronic este transmisă în dermul profund, având ca rezultat un efect de lifting și reducerea liniilor fine, pielea devenind strălucitoare, fermă și plină de vitalitate. Farmecul tratamentului Intraceuticals este acela că poate fi personalizat în funcție de nevoile tenului tău și îi poți oferi într-o oră de răsfăț ceea ce are nevoie cel mai mult: vitamina A (reducerea porilor dilatați), vitamina C+3 (conferă strălucire tenului tern), antioxidanți (ajută la detoxifierea pielii și reduce cearcănele) sau colagen (îmbunătățește textura pielii și previne ridurile).

La finalul celor două tratamente, vei fi uimită de cât de bine se simte și arată pielea ta, bucurându-te de efectul lor nu doar pe moment, ci de-a lungul mai multor zile! Te așteptăm la Elos Beauty Clinic să te convingi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter