Ce culori să porți în funcție de nuanța părului

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 08 mai 2017, 10:09

Orice femeie știe că este nevoie de timp pentru o apariție răvășitoare. Îți trebuie hainele potrivite, machiajul perfect, accesoriile în tendințe și pantofii despre care să se vorbească. Pe lângă asta, ar trebui să mai ții cont de un aspect: felul în care asortezi culoarea părului cu a ținutei.
Nu contează dacă părul tău este într-o culoarea naturală sau l-ai vopsit, trebuie să ții cont de câteva reguli, atunci când îți alegi hainele. De obicei, o simplă privire în oglindă este de ajuns pentru a realiza că apariția ta nu este tocmai ce ți-ai dorit, însă multe femei nu știu de ce ținuta lor nu arată bine. Dacă știi ce culori ți se potrivesc, în funcție de culoarea părului, poți economisi timp prețios, când faci cumpărături, și elimini frustrarea de acasă, când îți dai seama că, de fapt, în oglinda de la magazin arătai mai bine.
Dacă ești brunetă, vei arăta grozav în haine în nuanțe reci de roșu, roz aprins, negru, alb pur, dar și în culorile pietrelor prețioase, precum albastru de smarald sau verde safir.  Poți, de asemenea, să porți portocaliu, galben, corai și mov închis. Părul negru ca pana corbului este scos în evidență de mov regal, albastru cobalt sau roșu aprins.
Blondele au și ele anumite culori care le avantajează. Nuanțele calde se potrivesc perfect cu părul deschis la culoare, așa că alege galben, portocaliu, ruginiu, crem sau ciocolatiu. Poți purta fără probleme și navy-blue sau verde aprins.
Dacă ești roșcată, cel ai bine ți se potrivesc hainele în nuanțele pământului, camel, verde, portocaliu, nuanțe aurii și maro. Evită culorile galben, care te-ar putea face să arăți palidă, navy-blue și roz.
Vezi în galeria foto ce culori poartă vedetele, în funcție de nuanța părului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter