Comode şi călduroase: Cum porţi puloverele pe gât ca starurile

De Geo Berciu, pe
Chiar dacă temperaturile sunt foarte scăzute, acest lucru nu înseamnă că nu poţi fi elegantă în orice situaţie, iar puloverul pe gât este o alegere minunată, după cum o demonstrează şi starurile.

Pentru o plimbare prin New York, Katie Holmes nu se formalizează prea tare, însă reuşeşte să fie şic cu doar câteva item-uri alese inteligent: pulover pe gât negru, combinat cu jeanşi, bocanci military şi jachetă din piele de inspiraţie rock.

katie-holmes-pulover-pe-gat

Modelul australian Jessica Hart a ales puloverul pe gât pentru o participa la o prezentare Michael Kors şi nu a dat greş. Bunul gust cu care a mixat un pulover călduros cu o pereche de pantaloni de costum şi cu tocuri au făcut din ea o apariţie deosebit de şic.

jessica-hart-pulover-pe-gat

Olivia Palermo, declarată fashionista anului 2014, ştie cum să fie în centrul atenţiei, iar acest outfit burgundy, pentru care a ales accesorii statement, este cel mai bun exemplu în acest sens.

olivia-palermo-pulover-pe-gat

Cu un corp de zeiţă, Alessandra Ambrosio nu are cum să-şi ţină ascunse atuurile. Chiar dacă temperaturile sunt scăzute, îngerul Victoria’s Secret a ales să poarte un pulover pe gât, dar şi o fustă cu imprimeu etnic şi tocuri foarte înalte. Pentru o petrecere pretenţioasă, vestimentaţia ei poate fi copiată, cu menţiunea de a nu uita acasă paltonul…

alessandra-ambrosio-pulover-pe-gat

O altă vedetă americană, Kristin Cavallari, optează pentru ţinute mult mai comode pentru sesiunile de shopping. Ea a mizat pe un pulover pe gât, mixat cu pantaloni din piele şi pantofi confortabili, dar nu a uitat nici geanta oversize Chanel, care dă un plus de farmec ţinutei.

kristin-cavallari-pulover-pe-gat

 

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter