Centura în talie, must-have în acest sezon

De Geo Berciu, pe
Fie că alegi un palton-rochie, una dintre piesele vestimentare în trend, fie că îţi îndrepţi atenţia spre o haină de primăvară, sfatul stiliştilor ete să nu uiţi de centura în talie, must-have în acest sezon.

Marion Cotillard, desemnată de altfel cea mai elegantă vedetă din 2013, este un model de stil. Apariţia ei la o prezenatre de modă într-un outfit semnat Dior a stârnit murmure de admiraţie. Trenciul alb cu falduri şi centura cu care şi-a subliniat talia, la care s-au adăugat pantofii bicolori cu un accent de culoare şi clutch-ul minimalist i-au adus numai complimente din partea editorilor de fashion.

Marion-Cotillard-centura-talie

În ceea ce o priveşte pe Olivia Palermo, ea deţine de mult timp un loc fruntaş printre vedetele cu un stil impecabil. Pentru a arăta mereu splendid, ea se bazează pe accesorii, acestea fiind un mod uşor de a ieşi în evidenţă. Curelele din talie, echilibrate perfect de paleta coloristică a sandalelor şi de poşeta marsala au transformat ţinuta ei într-un de care s-a vorbit zile în şir.

Olivia-Palermo-centura-talie

Una dintre cele mai cunoscute actriţe chineze, Zhang Ziyi a demonstrat că are talent nu numai în cinematografie, ci şi în alegerea pieselor vestimentare. Chiar dacă a mers pe un outfit gri, modul în care s-a jucat cu tonurile şi accesoriile atent alese, centura din talie, pantofii din piele din şarpe şi poşeta cu model geometric, au adus-o în centrul atenţiei prin bun gust.

Zhang-Ziyi-centura-talie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter