Centura lată, din nou în tendinţe. Îţi mai place?

De Diana Sorescu, pe

Acum câteva sezoane a fost o adevarată isterie cu centurile-brâu. După o perioadă de pauză, iată-le iar printre propunerile designerilor pentru toamnă iarnă 2011-2012.

Centuri

Centura este un accesoriu must have în garderoba unei fashioniste. Dacă ai una de anul trecut, e perfectă şi acum! În ceea ce priveşte modelul nu s-au schimbat foarte mult: se poartă tot centurile-brâu din piele, cu şiret sau catarame, ori cele animal print.

Frumuseţea unei centuri constă în versatilitatea ei. O poţi asorta unei rochiţe diafane, aşa cum a procedat Audrina, şi vei obţine un look chic, perfect pentru club, petrecere, sau, de ce nu, covorul roşu!

Merge combinată şi cu salopete colorate, pentru a sublinia talia, dar cel mai frumos arată mixată cu ansambluri din două piese, în aşa fel încât să fluidizeze şi să omogenizeze ţinuta.

Katy Perry a asortat un top verde lime cu broderie cu o fustă creion neagră şi o pereche de pantofi decupaţi albastru electric. Trecerea de la o piesă la alta a fost făcută cu o centură din piele lăcuită cu imprimeu de piton.

Kim Kardashian e extravagantă şi sexy, iar ţinuta ei este uşor de reprodus: cămaşă albă cambrată, fustă cu talie înaltă şi bordură din pene, pantofi cu platformă şi un brâu animal print prins cu şiret.

Aşadar, scotoceşte prin şifonier şi pune la vedere centura de anul trecut. Dacă nu ai, e cazul să îţi cumperi! O să te avantajeze!

Centura lată, din nou în tendinţe. Îţi mai place?

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter