Cele mai frumoase rochii la Premiile Gopo 2011

De Nicoleta Galeteanu, pe

Gala Premiilor Gopo 2011 a impresionat, luni seară, găzduind cei mai prestigioşi oameni din filmul românesc iar covorul roşu a strălucit în prezenţa graţioaselor vedete.
Vedetele au radiat în rochii lungi elegante, în culori nude sau electrice; nu a lipsit însă nici eternul negru din paleta cromatică de pe covorul roşu, iar unele vedete s-au gândit cum pot şoca mai bine prin nuanţe discrete şi croieli aproape inexistente.

Nominalizatele anului au mizat încrezător pe creaţiile designerilor români, propuse la Gopo Fashion Night, iar în cazul unora se pare că acestea le-au purtat noroc.

Cea mai bună actriţă în rol principal, Mirela Oprişor a strălucit într-o rochie de tafta verde semnată de Corina Vlădescu, ale cărei creaţii vestimentare au îmbrăcat-o de altfel la toate galele Gopo, după cum ne-a declarat actriţa.
 
Actriţa Ozana Oancea a ales să meargă pe mâna creatoarei Lena Criveanu care i-a propus o ţinută în nuanţă turcoise, accesorizată cu volane discrete pe umăr.

Şi în cazul Clarei Vodă, designerul Iulia Dima i-a adus noroc, desemnată fiind în acest an „cea mai bună actriţă într-un rol secundar”. Aceasta şi-a făcut apariţa într-o rochia unicat pe nuanţă de roz prăfuit, asortată cu o poşetă semnată Mihaela Găvan.

Cele mai frumoase rochii la Premiile Gopo 2011

Foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter