Cele mai frumoase fuste midi din magazine

De Consuela Stratulat, pe
Fusta midi este o piesă foarte elegantă și feminină, iar în acest sezon este un must-have. Vezi ce modele găsești în magazine.

Fusta midi este potrivită oricărei siluete și poate fi purtată atât cu tricouri lejere și teniși, cât și cu bluze elegante și pantofi cu toc. Are un model care îți scoate în evidență talia și îți dă un aer prețios, indiferent de piesele care o completează. Sunt, însă, câteva lucruri de care trebuie să ții cont, atunci când o porți.

Citește și: Fusta must-have a primăverii 2016

În primul rând, ai grijă să nu îți încarci ținuta când porți fusta midi. Dacă alegi un model cu imprimeu, de exemplu, atunci restul pieselor trebuie să fie cât mai simple și în culori asemănătoare celor care se regăsesc pe fustă. În al doilea rând, păstrează nota feminină. Alege accesorii discrete, precum perle sau cercei cât mai mici.

Dacă vrei să porți o fustă midi în dungi, asigură-te că dungile sunt verticale, pentru că îți vor alungi ținuta. Același efect îl au și sandalele care se prind în jurul gleznei. Alege o nuanță neutră, pentru a nu avea prea multe linii care îți taie picioarele. Cel mai simplu mod în care poți purta fusta midi este să alegi o culoare intensă.

Vezi în galeria foto ce fuste midi găsești în magazine.

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter