Ce preț au noii pantofi sport semnați Balenciaga. Tenișii au un aspect complet bizar

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 mai 2022, 15:27

S-a lansat noua colecție de pantofi sport a casei de modă de lux Balenciaga. Modelul “Paris Sneaker” este pus la vânzare cu un preț de 1.850 de dolari (circa 8.700 de lei), însă acesta nu este singurul lucru șocant legat de acești pantofi. Tipul acestor încălțări este unul complet atipic, pantofii având un aspect foarte deteriorat, murdar și uzat. Imaginile cu noua încălțăminte semnată Balenciaga s-au viralizat în mediul online la scurt timp după lansarea produsului pe piață.

Balenciaga a pus în vânzare doar 100 de perechi de pantofi din acest model nou, dar există și versiuni mai puțin deteriorate care au prețuri cuprinse între 495 și 625 de dolari, notează CNN.

Citeşte şi: Cât costă pantofii Crocs stiletto, cel mai nou model de încălțăminte semnat în colaborare cu Balenciaga

“Paris Sneaker sunt meniți să fie purtați o viață întreagă” – au spus reprezentanții casei de modă, deși aspectul acestor pantofi le contrazice afirmația.

Jurnalistul de fashion Pam Boy a spus, pe pagina sa de Instagram, a spus că reprezentanții Belanciaga au întors cu “susul în jos” esența luxului fabricând un asemenea model de încălțăminte:

„Îi cumperi și îi păstrezi pentru totdeauna. Demna (directorul de creație al Balenciaga) îi va face pe cei care își pot permite articole de lux să cumpere adidași cu aspect „pre-uzat” pentru 1.450 euro. El întoarce complet cu susul în jos esența luxului”.

Foto – Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter