Ce ghete sau cizme se poartă în iarna 2016/2017

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 19 ianuarie 2017, 13:37
Nu e greu să fii la modă în sezonul 2016/2017! În timp ce tu îți pregătești garderoba de iarnă, noi ți-am pregătit o listă cu ce se poartă în 2016/2017 în materie de ghete și cizme. Pregătește-ți coșul de cumpărături, ai de unde să alegi în acest sezon.

Mama ta îți spunea mereu că moda se întoarce. În acest sezon, în materie de încălțăminte moda care revine. Gândește-te la un amestec din fiecare decadă din anii 70 până azi.

De la cizmele Chelsea, ghetuțele cu șiret, bocanci accesorizați la cizmele peste genunchi sau ghetele de iarnă. Ai o paletă largă din care poți alege. Se poartă platformele, șireturile, curelușele, cataramele și tot felul de texturi.

Ghete și cizme pe care trebuie să le ai în iarna 2016/2017

Ghetele de inspirație victoriană

Cizme de inspiratie victoriana

Știi ghetele pe care le purtau doamnele din secolul 19? Ghetele feminine cu șireturi care urcă pe picior. Practice și feminine aceste ghete pot fi asortate foarte ușor.

Ghetele clasice de iarnă

Ghetele clasice de iarnă

Cu șireturi, cu catarame, îmblănite sau nu, ghetele clasice de iarnă nu trebuie să-ți lipsească din pantofar.  Poți alege varianta cu talpă joasă sau cu platformă, nu ai cum să greșești.

Cizmele cu toc pătrat

Cizmele cu toc pătrat

Da, pe lângă cizmele cu toc stiletto și pe lângă cizmele cu platformă, aceste cizme de mult uitate revin în prim plan în această iarnă. Și elegante și confortabile. Nu contează lungimea tocului și nici mărimea carâmbului. Importantă e forma tocului.

Cizmulițele

Cizmulițele

Cizmele care se termină la jumătatea gambei denumite popular, cizmulițe au revenit pe podiumurile din toată lumea și în această iarnă o să le vedem foarte des pe stradă. Cu fermoar, cu catarame, din piele ecologică, îmblănite sau nu, aceste cizmulițe sunt extrem de versatile și feminine.

Cizmele overknees

Cizmele overknees

Vrei să atragi privirile către picioarele tale superbe? Cizmele foarte înalte, care se termină undeva peste genunchi sunt cizmele care te vor face să te simți sexy și feminină. Poartă-le cu fuste mini sau pantaloni scurți, fie că alegi varianta cu toc sau varianta flat.

Dacă visezi la o pereche nouă de pantofi pentru Sărbători, participă la concursul de AICI și poți câștiga un voucher de cumpărături!

Sursa foto Deichmann.ro și 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter