Ce ar purta Adina Galupa dacă ar merge la Oscar

De Viva.ro, pe

Adina Galupa, protagonista serialului „Iubire şi Onoare“ (Acasă TV) preferă ca în viaţa de zi cu zi să adopte un stil casual şi comod. De obicei urmăreşte tendinţele în modă, însă preferă să aleagă doar elementele care o pun în valoare cel mai bine. Ceea ce îi reuşeşte de minune!
Care este relatia ta cu moda? Fiind actriţă ţi se spune de cele mai multe ori cu ce să te îmbraci, dar ţie îţi place să te implici în alegerea hainelor?
Am avut norocul să lucrez cu oameni extraordinari cu care am colaborat astfel încât sa găsim împreuna ţinutele ideale pentru diferite evenimente. Îmi place să mă implic în măsura în care, ţinând cont de părerea celor care se pricep în acest domeniu, încerc să găsesc opţiunea care mă avantajează cel mai mult.
În timpul liber îţi place să te îmbraci conform tendinţelor sau ai un stil personal căruia îi rămâi fidelă?
Cred că stilul meu personal este încă în dezvoltare, aşa că îmi permit să experimentez în acest domeniu. Urmăresc tendinţele, dar nu sunt guvernată de acestea şi aleg elemente care cred că mă pun în valoare. În timpul liber, sunt mai relaxată, aşa că de obicei aleg stilul casual, comod, „with a little twist“.
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter