Cameron Diaz adoră salopetele sexy. Îţi place cum îi stă?

De Diana Sorescu, pe

Frumoasa Cameron Diaz s-a aliniat trendurilor actuale, iar pe covorul roşu poartă salopete sexy, ce îi pun în valoare picioarele interminabile. Îţi plac alegerile ei vestimentare?

Sexy Cameron

Cameron Diaz a făcut o adevărată pasiune pentru salopete! Aseară, la Madrid, a fost o prezenţă cuceritoare la lansarea „Bad Teacher”. Blonda a purtat o salopetă scurtă, din mătase fină, culoarea laptelui, de la Equipment.

Actriţa a adus o pată de culoare cu centura roşie şi a completat ţinuta cu un blazer din tweed, alb cu roşu, semnat Elizabeth and James, plus o pereche de sandale nude, Sergio Rossi.

Cu doar câteva zile înainte, la decernarea premiilor MTV, Cameron a defilat pe covorul roşu într-o salopetă neagră, minimalistă, de la Philip Lim.

Centura slim din piele lăcuită şi sandalele înalte s-au mixat perfect, punând accent pe picioarele superbe ale actriţei.

La show-ul „Late Night”, Cameron cea haioasă a îmbrăcat o salopetă YSL neagră, din mătase, stropită cu nasturi micuţi şi înnobilată cu o centură lată, ce i-a subliniat talia.

Aşadar, care dintre ţinutele lui Cameron îţi place cel mai mult?

Cameron Diaz adoră salopetele sexy. Îţi place cum îi stă?

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter