Black Friday 2012: Unde găseşti reduceri la haine şi accesorii

De Erika Chivu, pe

Black Friday le dă motive de bucurie şi pasionatelor de modă. Mai multe magazine online şi offline oferă reduceri de Black Friday la haine şi accesorii. Iată o parte din ele.
Black Friday 2012 aduce reduceri de până la 80% la o mulţime de produse. Dacă anul trecut s-au înscris în cursa reducerilor mai mult magazinele online de electronice, în 2012, ne fac surprize şi magazinele de haine şi accesorii.
Astfel, poţi cumpăra haine de sezon cu reduceri de până la 90%. Evident, condiţia este să alegi rapid, cpci stocul va fi şi anul acesta limitat.

Unde găseşti reduceri la haine şi accesorii de Black Friday 2012

Cele mai mari reduceri vor fi pe FashionUp.ro, care promite preţuri cu 90% mai mici pe data de 23 noiembrie.Un alt magazin binecunoscut, Tina R promite reduceri de până la 85% la haine şi accesorii.
La FashionFun.ro vom avea reduceri de până la 80% la tot felul de produse, de la lenjerie intimă până la încălţăminte.
Dacă te interesează un ceas pentru tine sau pentru un cadou special, vei găsi unul la preţ redus pe WatchShop.ro, vineri, 23 noiembrie, începând cu ora 9:00. Reducerile sunt între 30% şi 70%.
Magazinul LaRedoute.ro va oferi reduceri tot weekendul la mii de produse din toate categoriile.
Dacă vrei o lenjerie intimă de lux, sigur găseşti ceva la SevenSins.ro, unde reducerile încep vineri la ora 0:00 şi ţin până duminică la ora 23:00.
Acestea sunt numai câteva din magazinele faimoase care oferă reduceri de Black Friday 2012. Dacă vrei să faci cumpărături „serioase” e bine să vizitezi şi alte magazine care au anunaţt că se înscriu în cursa numită Black Friday: Miniprix.ro, DailyBrands.ro, Ligo.ro, SmartChic.ro, FashionAgenda.ro, Zonia.ro, Cbstore.eu (magazinul Cătălin Botezatu), LaFemme.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter