Bentiţele cu urechi, preferatele vedetelor. Cum le poartă

De Geo Berciu, pe Ultimul update Miercuri, 08 aprilie 2015, 09:25
Dacă până în urmă cu ceva timp, urechile haioase erau folosite doar pentru a te costuma, acum acestea au câştigat teren, ele nelipsind din ţinutele pretenţioase ale vedetelor de la Hollywood.

Un accesoriu modern, dar cu accente rebele şi usor obraznice, este bentiţa cu urechiuşe din dantela neagră şi voaletă pe faţă. Un exemplu în acest sens este Sarah Jessica Parker, în timp ce Rihanna a ales un model Chanel mult mai sofisticat şi extravagant.

Christie Brinkley sau Brooke Shields au adoptat şi ele urechile jucăuşe, asemănătoare cu cele ale lui Minnie Mouse pentru ţinute de stradă, fără să se teamă că cineva va râde de ele. Doar sunt atât de chic!

Rita Ora este o împătimită a ultimelor tendinţe, pe care însă nu le înţelege de fiecare dată. În încercarea de a fi originală, vedeta a adoptat urechile purceluşei Piggy.

Accesoriul haios este ideal pentru o petrecere casual-elegantă, uşor neconvenţională, iar Poppy Delevingne ştie cel mai bine acest lucru, urechiuşele ei din dantelă fiind exact nota de nonconformism care au adaugăt „sare şi piper” ţinutei.

Seria accesoriilor extravagante debutat când Maison Michel, un designer francez, a avut îndrăzneala să lanseze pentru noua sa colecţie, pe post de accesorii, urechi de iepure şi de Mickey Mouse din dantelă. Succesul bentiţelor haioase a venit treptat, însă acum acestea au fost adoptate nu numai de vedetele de al Hollywood, ci şi de tinerele nonconformiste care vor să fie în pas cu ultimele must-have-uri ale modei.

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter