Cum să arăți bine la plajă cu bani puțini

De Consuela Stratulat, pe

Când mergi la plajă, trebuie să te pregătești ca pentru orice altă ieșire. Costumul de baie este extrem de important, dar dacă vrei să faci economie, nu trebuie să îți cumperi, neapărat, unul nou. Îți spunem noi cum să îți folosești imaginația, pentru a fi stilată la plajă cu bani puțini.
Una dintre cele mai simple modalități de a-ți împrospăta garderoba de plajă este să combini piesele de la costumele de baie pe care le ai deja. O alegere sigură este să îți compui ținuta dintr-un sutien negru și o pereche de slipi negri de la un alt costum. Pentru o apariție spectaculoasă, poți încerca culori diferite.
Dacă vrei să porți imprimeuri, cealaltă piesă trebuie să fie într-o culoare care se regăsește în model. Nu trebuie să fie o asortare perfectă, pentru că diferența de nuanțe nu va fi sesizabilă și vei obține un costum de baie extrem de chic. Un look curajos presupune să porți un costum de baie cu imprimeuri diferite. Combină, de exemplu, animal print cu imprimeuri florale sau imprimeuri florale cu dungi sau cu buline. Vei arăta grozav!

Cum să cumperi înțelept un nou costum de baie

Dacă îți permiți un costum de baie nou, alege înțelept. Caută modele care pot fi purtate separat cu cele pe care le ai deja. Vara aceasta, se poartă costumele cu fanjuri, cu volane sau cele croșetate. Iar dacă ai răbdare să cauți printre piesele de la reduceri, vei găsi modele drăguțe la prețuri foarte mici.

Accesoriile sunt cheia

Ultimul pas este accesorizarea! Indiferent că te îmbraci pentru piscină sau pentru plajă, accesoriile îți vor transforma ținuta! Poți folosi una dintre eșarfele de toamnă pe post de bentiță, iar dacă ai un costum de baie într-o singură piesă, o curea subțire îți va accentua talia. Brățările sunt un alt must-have, când vine vorba de costumația pentru plajă. Pune-ți cât mai multe pe ambele brațe, pentru o apariție care nu va trece neobservată!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter