Andreea Diaconu, noua imagine H&M

De Geo Berciu, pe Ultimul update Marți, 15 martie 2022, 11:45
Andreea Diaconu, unul dintre cele mai bine cotate manechine internaţionale, a punctat încă un succes de răsunet. Pentru al treilea an consecutiv, ea a fost cooptată în campania H&M.

H&M foloseşte cele mai în vogă modele pentru campaniile sale, iar succesul de care s-a bucurat românca Andreea Diaconu, i-a convins să-i propună un nou contract.

andreea-diaconu-campanie-h&m 1

Au apărut primele poze cu Andreea Diaconu în campania publicitară a brand-ului H&M, noua colecţie prezentată de ea fiind potrivită unei atmosfere lejere, boho-chic.

andreea-diaconu-campanie-h&m 2

Piesele casual din noua colecţie sunt pline de personalitate, cu printuri extrem de frumoase şi se caracterizează prin pete de culoare îndrăzneţe.

andreea-diaconu-campanie-h&m 3

Andreea Diaconu nu este la prima colaborare cu renumitul brand suedez, ea participând pentru al treilea an consecutiv la promovare.

andreea-diaconu-campanie-h&m 4

De altfel, încă de la începutul anului, Andreea Diaconu a înregistrat succes după succes. Numai anul acesta a prezentat pe cele mai importante podiumuri de modă din lume pentru branduri precum Trussardi, Stella McCartney, Ralph Lauren, Nina Ricci, Mugler, Isabel Marant sau Balmain.

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter