Ana Morodan: „Încrederea în sine este mult mai valoroasă și seducătoare decât aspectul fizic”

De Carmen Ghibuțiu, pe Ultimul update Marți, 29 martie 2016, 12:53
Cu șase ani în urmă, a scris primele texte și a postat primele poze pe blogul ei, anamorodan.com. I se spune contesa în Social media și este în topul bloggerilor de modă de la noi.

Cu ce te ocupai înainte să te apuci de blogging?

Mă luptam cu rigurozitatea și exactitatea termenilor din avocatură (asta era profesia pentru care mă pregăteam) și visam la celebritate și cai verzi pe pereți.

Cum te-ai schimbat în acești șase ani?

Am evoluat enorm în această perioadă. Am trăit destule, am scăpat de enorm de multe frici, am înțeles ce înseamnă să muncești cu adevărat, am învățat ce înseamnă să crezi în proiectul tău și am devenit mult mai organizată și focused. Sper.

N-o să te întreb cât câștigi în fiecare lună, ci ce ți-ai permite să faci sau să-ți cumperi cu banii pe care-i câștigi într-o lună?

Câștig suficient încât să-mi satisfac toate micile capricii și să construiesc mai departe proiectul meu.

Dacă ar fi să alegi o singură fotografie care să definească munca ta pe blog vreme de șase ani, care ar fi?

Îți dai seama că în perioada asta am realizat câteva mii de fotografii. E greu (almost impossible) de ales una singură, mai ales pentru că o bună parte din ele sunt însoțite de tot felul de povești și amintiri senzaționale. Dar, de dragul jocului, îmi place mult fotografia de promovare a app-ului Morodan, „Vanity is the New Sanity”, în care (și pentru care) mă venerez, mă pup și mă felicit.

Interviu Ana Morodan

Ești în topul bloggerilor de modă din România și o sursă de inspirație pentru foarte multe femei. Cum te simți în aceste ipostaze?

Mă simt măgulită, mă bucură enorm acest awareness pe care l-am dobândit prin muncă și destulă șansă și îmi doresc foarte mult ca, prin ce fac eu, să transmit tuturor femeilor că stilul nu este despre etichetă, iar încrederea în sine este mult mai valoroasă și seducătoare decât aspectul fizic.

Revenind la modă, spune-mi care este piesa vestimentară cea mai versatilă?

Ador rochiile, pentru că nu sunt niciodată boring, pot fi purtate oricând, oricum și accesorizate în nenumărate moduri.

Ai multe haine în garderobă? De curiozitate, câte perechi de pantofi și câte poșete ai?

De pantofi nu sunt foarte atașată și nu-mi place să strâng foarte mulți. Am maximum 30 de perechi pe care le rotesc mereu între ele. În schimb, iubesc poșetele vintage și le colecționez: minaudiere, reticule-uri, clutch-uri bijuterie sau plicuri împodobite cu pietre, perle și flori. La fel de mult le iubesc si pe cele din colecția mea The Morodan, pe care am realizat-o împreună cu prietenele mele de la YVY Bags.

Care e cea mai scumpă piesă vestimentară din garderoba ta?

Nu cred în genul acesta de topuri. Aș putea să-ți spun, însă, care îmi este cea mai dragă: o rochie brodată cu perle, care a fost a bunicii mele.

Care e cea mai mare teamă a ta în legătură cu blogul? Dacă ai vreuna, bineînțeles…

Am învățat greu, dar cu mari satisfacții, să nu trăiesc cu frici și să nu mă tem de nimic, cu atât mai puțin de insuccese sau eșuări temporare. Noah, sunt parte a drumului și am început chiar să am vanitatea suferinței. Ha! Acum, cred că acest curaj a devenit cel mai puternic atu al personalității mele. Blogul meu e un proiect care mi-a adus enorm, m-a purtat sus, pe coada măturii mele de vrăjitoare și „you ain’t seen nothing, yet”.

Află și alte lucruri interesante despre Ana Morodan, în interviul din ediția de aprilie a revistei Unica, din 24 martie la chioșcurile de presă! 

Fotografii: Silvia Postolatiev, Emil Costruț

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter