Alexa Chung dezvăluie care sunt piesele must-have din colecția Tommy Hilfiger Toamnă 2014

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Joi, 13 noiembrie 2014, 15:34
Alexa Chung îți dezvălui câteva dintre secretele sale de stil, în cadrul colaborării cu Tommy Hilfiger pentru colecția de toamnă 2014. Vezi care sunt piesele must-have pentru acest sezon.

Alexa Chung are rolul de „Guest Editor” al colecțiilor Tommy Hilfiger de toamnă 2014 pentru femei, iar alegerile sale vor fi prezentate și în magazine. Cu această ocazie, modelul britanic va alege piesele must-have ale sezonului și va dezvălui și câteva dintre secretele sale de stil.

Pentru acest sezon, Alexa Chung crede că nu ar trebui să îți lipsească din garderobă puloverul versatil cu guler-glugă, fusta flare neagră în forma literei A, jambierele negre din piele, cu detaliul moto la genunchi, inspirate de rock-and-roll. Modelul consideră că o astfel de ținută este cel mai bine completată de un „dream-coat” – pardesiul supradimensionat cocoon gri din lână, în carouri. Pentru sezonul rece, Chung consideră ca piese must-have bluzele button-down în nuanțe indigo și print camuflaj, skinny jeans cu talie joasă și un cardigan bleumarin de lână.

„Sunt foarte entuziasmată să lucrez cu Tommy Hilfiger – creatorul suprem al stilului preppy. Sunt onorată să colaborez cu unul dintre cele mai mari branduri americane de modă”, spune Alexa Chung.  Vezi în galeria foto cum arată alegerile făcute de model.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter