Adrian Sînă lansează primul blog de modă al unui artist român

De PR, pe

Adrian Sână, liderul Akcent, a simţit că trebuie să împartă şi cu alţi oameni, fani sau prieteni, pasiunea sa pentru modă.

Adrian Sână, blog de modă

Este compozitor, producător, performer, manager şi antreprenor. Adrian adauga un nou titlu în CV-ul Akcent: este cel mai nou şi fresh blogger de modă din România şi deschide un nou drum pentru muzica românească.

Dincolo de muzică şi de emoţiile pe care le pun în compoziţie, producţie şi interpretare, este imagine – fie că e vorba de videoclipuri, shootinguri foto sau prezenţa pe scenă. Toate au un element important pentru mine: imagine. Imaginea este prezenta prin haine, în cazul asta, prin modă„.

Blogul www.adriansina.ro are deja câteva postări ce includ atât shootinguri exclusive pentru blogul de modă cât şi detalii şi poveşti personale legate de alte shootinguri foto, filmări de videoclip. Cea mai importanta parte a acestui proiect este faptul că liderul Akcent răspunde miilor de fani care ii scriu zilnic si il intreaba despre felul in care se imbraca.
Adrian Sînă lansează primul blog de modă al unui artist român

Primesc zilnic sute, poate chiar mii de comentarii şi mesaje private pe Facebook unde primesc o mulţime de cuvinte frumoase legate de stilul meu. Foarte mulţi vor să ştie ce haine port, ce branduri şi cum am ales să le combin. De-acum încolo găsiţi toate detaliile acestea pe www.adriansina.ro, locul unde voi posta săptămânal câteva articole despre modă”.
Adrian Sînă lansează primul blog de modă al unui artist român
Aşa cum a promis fanilor săi dupa plecarea celor doi colegi, Mihai şi Sorin, începe un nou capitol în cariera trupei Akcent, o mulţime de lucruri noi pe care fanii nu le ştiau, le vor afla în curand pe blog, pe Facebook si pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter