Ce accesorii să porți în această vară

De Consuela Stratulat, pe

Accesoriile au un rol extrem de important în modă, având rolul de a exprima personalitatea purtătoarei. Sunt elementele de care ai nevoie pentru a transforma o ținută care altfel ar rămâne banală. Nu le subestima! Sunt la fel de importante ca hainele pe care le porți. Află ce accesorii se poartă în această vară și asigură-te că le ai.
Accesoriile se împart în două categorii: cele pe care le porți și cele pe care le iei după tine. În prima categorie intră cerceii, brățările, inelele, eșarfele, ochelarii, curelele etc., iar în a doua categorie sunt gențile și umbrelele.

Cercei candelabru

Cerceii candelabru sunt accesoriile care dau o anumită eleganță oricărei ținute. Cu un astfel de model nu ai cum să treci neobservată. În ciuda spectaculozității lor, nu sunt deloc ușor de purtat. Trebuie să alegi mărimea potivită pentru forma figurii tale. Dacă ai fața mică, evită modelele foarte mari, dar dacă ai fața rotundă, optează pentru cercei candelabru lungi. Nu purta niciodată aceste accesorii cu un colier mare, iar părul ține-l prins, pentru a nu le ascunde frumusețea. Pentru că au un aspect prețios, cerceii candelabru nu sunt potriviți pentru birou.
Ce accesorii să porți în această vară

Genți mari

Gențile mari sunt foarte practice și vor da un aer aparte ținutei. Poți alege culori tari, precum galben, albastru, verde, dar la fel de bine arată și nuanțele deschise, potrivite mai ales pentru birou.Ține cont, însă, că dacă ești mică de înălțime, ți se potrivesc mai bine gențile mici.
Ce accesorii să porți în această vară

Genți cu franjuri

Gențile cu franjuri sunt un must-have în această vară. Fie că alegi un model din piele ori din piele întoarsă, geanta cu franjuri este un element definitoriu pentru stilul boho chic. Se potrivește de minune cu fuste lungi sau rochii cu imprimeuri.
Ce accesorii să porți în această vară

Coliere la baza gâtului

Colierele la baza gâtului au fost pe val în anii 90, iar în această vară, au revenit în tendințe. Când îl alegi, trebuie să ții cont, însă, de grosimea și lungimea gâtului. Dacă ai gâtul scurt și gros, alege modelele subțiri și cât mai simple. Se potrivesc cel mai bine cu bluzele cu decolteu adânc sau în V.
Ce accesorii să porți în această vară

Ochelari de soare eye-cat

Ochelarii de soare ochi de pisică sunt nu au ieșit niciodată din tendințe, așa că poartă-i cu încredere și în această vară. Îți vor da un aer elegant și vor schimba total ținuta. Găsești modele potrivite pentru orice formă a feței.
Ce accesorii să porți în această vară

Accesorii albastre

Albastrul este una dintre culorile acestei veri și se găsește și pe accesorii. Ai de ales între brățări, inele, cercei sau coliere, toate în diferite forme și modele. Alege variantele pe gustul tău.
Ce accesorii să porți în această vară

Inele multiple

Vara aceasta se poartă inelele subțiri, dar condiția este să fie cât mai multe pe același deget. Poți alege modele simple, stil verighetă, sau cu detalii interesante, care te vor scoate, cu siguranță, din anonimat. Sunt potrivite mai ales pentru ținutele de inspirație rock.
Ce accesorii să porți în această vară

Curele metalice

O curea metalică va sparge monotonia unei ținute simple. Ai grijă, însă, cum o porți. Evită să o combini cu imprimeuri, pentru că ținuta ar putea părea încărcată.
Ce accesorii să porți în această vară
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter