Cerceii Giuliei Nahmany admiraţi de Nicole Kidman şi Penelope Cruz

De Unica.ro, pe

Giulia Nahmany are motive de mândrie. Cerceii pe care i-a creat au fost purtaţi de actrişa Olimpia Melinte la Festivalul de Film de la San Sebastian, unul din cele mai celebre din Spania şi admiraţi de Nicole Kidman şi Penelope Cruz.

Cerceii creaţi de Giulia Nahmany fac furori

Actriţ Olimpia Melinte, cea care interpretează rolul principal în filmul “Cannibal”, a coborât pe covorul roşu purtând o rochie Maria Lucia Hohan pe care a accesorizat-o cu o superbă pereche de cercei statement Giulia Nahmany.

Bijuteriile realizate din cristale Swarovski roşii şi vestimentaţia elegantă a actriţei au atras atenţia zecilor de fotografi prezenti la eveniment, precum şi a actritelor celebre invitate la gală. Printre acestea şi Nicole Kidman, Kate Winslet şi Penelope Cruz.
Cerceii Giuliei Nahmany admiraţi de Nicole Kidman şi Penelope Cruz

„Am fost contactaţi de stilistul Olimpiei Melinte care ne-a propus să accesorizăm ţinuta cu care va participa la festivalul de film din Spania. Ne-a spus că sunt necesare bijuterii statement, de impact, astfel că primul gând pe care l-a avut s-a îndreptat către colecţia mea Red Flame. Cerceii au completat minunat ţinuta simplă şi elegantă realizată de Maria Lucia Hohan. Olimpia a fost absolut superbă pe covorul roşu şi sunt foarte mândră de acest lucru”, declara Giulia Nahmany.

Filmul „Cannibal” ce o are în rol principal pe Olimpia Melinte se află pe lista celor patru producţii ce ar putea reprezenta Spania la Oscarurile de anul viitor şi a castigat premiul la categoria „Best Cinematography”.ţ
Cerceii Giuliei Nahmany admiraţi de Nicole Kidman şi Penelope Cruz

Giulia Nahmany s-a lansat ca si designer de bijuterii in urma cu trei ani. Are la activ pana acum mai multe colectii de coliere, cercei si bratari cu pietre Swarovski adorate si purtate de vedete din Romania si de peste hotare.

Inna, Loredana, Madalina Ghenea, Andreea Marin, Geanina Ilies sunt doar cateva dintre vedetele care au ales sa poarte superbele creatii semnate Giulia Nahmany la evenimente mondene sau in emisiuni de televiziune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter