Cum alegi accesoriile de primăvară şi vară

De Revista Unica, pe

Dacă vrei să ştii în ce bijuterii de accesorii să investeşti şi ce să ocoleşti primăvara şi vara asta, citeşte recomandările de mai jos!
Bijuteriile… E interesantă aglomerarea de brăţări din stiluri diferite. Poţi să combini o brăţară uni din plastic cu una leopard, cu una cu motive etnice, glam, pop art, sport. Bineînţeles, trebuie să le armonizezi prin culoare, să creezi un dialog între ele. Dacă eşti o persoană mai sobră, le vei prefera pe cele negre, bej, uşor anonime, dar poţi opta pentru un desgin mai interesant. Combinaţiile de mai multe materiale sau brăţările brodate sunt de efect. Pielea bronzată merge bine cu accesorii africane mari, evită însă stilul hippie, nu e o tendinţă sezonul acesta.
Pălăria… E greu să găseşti un model care să te avantajeze, cea mai bună alegere este să mergi la un designer. O pălărie clasică poate să-ţi dea nişte ani în plus, una sport este destul de banală. Pălăria te face să ieşi în evidenţă, îţi dă o notă personală, trebuie să fie unică, specială.
Ceasul… Îmi plac acele ceasuri care denotă fantezie, care au un desgin altfel, nu neapărat cele semnate de o casă de modă celebră. E mai plăcut să ai un ceas colorat, cu un look altfel, decât unul clasic, anost, pe care scrie Dior şi costă o avere. Până la urmă, nu-ţi iei un ceas pe viaţă. Nu e o problemă nici să ai unul din sezonul trecut; dacă e frumos şi interesant, poate să reziste mai multe anotimpuri.
Genţile… Sunt mai cromatice, culorile mai abundente. Îmi place plicul mare, eu mi-am permis să ataşez la genţile create de mine şi o baretă, ca să avem mai multe opţiuni de a le purta.  Nu cumpăra aceeaşi piesă Louis Vuitton sau YSL, pe care o cumpără toată lumea, doar pentru că a fost intens promovată. Vei fi sigură că nu greşeşti, dar toţi vor afla câţi bani ai dat pe ea. E mai interesant să găseşti un obiect de designer şi toată lumea să te întrebe de unde îl ai, cine e creatorul, cum de l-ai găsit.
Cum alegi accesoriile de primăvară şi vară
Pantofii… Îmi plac pantofii lucraţi la vârf pentru că, de cele mai multe ori, pantalonul acoperă mare parte din pantof. Îmi plac şi cei cu tocul bine lucrat.
Ochelarii de soare… Trebuie să fie mari, aşa cum ne-am obişnuit de câteva sezoane. Sunt un „show off”, ca şi pălăriile. Ochelarii de soare mici nu sunt un must have.
Vara asta toate accesoriile sunt mari şi colorate. Aşa se traduce nevoia oamenilor de a ieşi în evidenţă. Suferim de un ego care trebuie să se vadă. Modestia nu mai e la modă.
Cum alegi accesoriile de primăvară şi vară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter