3 accesorii la modă vara aceasta

De Libertatea pentru femei, pe

Accesoriile la modă pot întregi frumos orice ţinută. Stilistul Anca Biro ne spune ce se poartă vara asta şi cum putem purta accesoriile verii.
Plicul casual
În materie de genţi, plicurile de zi sunt acum în centrul atenţiei.  Supradimensionate, îndoite, simple, cu aplicaţii de tot felul, de la flori la franjuri, uni sau cu printuri, cu sau fara bareta în jurul încheieturii, orice model e bine-venit. Nuanţele pastelate, delicate sunt la fel de apreciate ca şi culorile vibrante sau mixurile îndrazneţe. Poarta plicul casual la blugi, rochii, fuste cloş, pantaloni pana.
3 accesorii la modă vara aceasta
Eşarfa cu imprimeu
Accesoriu indispensabil pentru acest sezon, eşarfa personalizeaza ţinuta, ofera un plus de stil şi pune în valoare întregul look.  Ca sa scoţi în evidenţa ţinutele casual, alege modele cu imprimeuri bogate: flori, grafisme, buline, dungi etc.
3 accesorii la modă vara aceasta
Mix de braţari
Accesoriile fac întotdeauna diferenţa şi scot din impas ţinutele obişnuite sau monotone. Pe lânga inelele mari cu pietre şi colierele stil guler ori cu accente metalice, braţarile suprapuse sunt o alta tendinţa demna de luat în seama.  Combina şi poarta mai multe braţari, mai groase şi mai subţiri, eventual în culori diferite. De asemenea, se poarta combinaţiile diferite de stiluri, de exemplu piele, material textil, elemente metalice, biluţe şi pietre, toate la un loc, în forma unui set de braţari combinate.
3 accesorii la modă vara aceasta
3 accesorii la modă vara aceasta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter