5 tipuri de încălțăminte pe care ar trebui să le aibă orice femeie

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 19 decembrie 2016, 14:53
Femeile iubesc pantofii. O pereche frumoasă de pantofi, de cizme sau de sandale poate înveseli orice femeie. Pentru a nu distruge bugetul familiei, ți-am făcut o listă cu tipuri de încălțăminte pe care ar trebui să le aibă orice femeie. Orice altă pereche pe lângă aceastea se numește răsfăț.

Urmând lista noastră nu vei rata nicio ocazie dând vina pe faptul că nu ai încălțămintea potrivită.

O pereche de pantofi cu toc

O pereche de pantofi cu toc

Orice femeie care se respectă are nevoie de o pereche de pantofi cu toc pe care îi poate purta la orice ocazie. Dacă tocurile îți obosesc picioarele, alege o pereche de pantofi cu toc și platformă. Picioarele tale îți vor mulțumi.

O pereche de pantofi sport

O pereche de pantofi sport

Fie că ești o fire mai sportivă sau nu, trebuie să ai o pereche de pantofi sport. Sunt confortabili, îi poți folosi la o ieșire la iarbă verde sau la cumpărături.

O pereche de ghetuțe

O pereche de ghetuțe

Ghetele sunt perfecte pentru toamnă,primăvară și începutul iernii. Le găsești în diverse modele, cu șireturi, cu toc, cu patformă, îmblănite sau nu. Sunt practice și nu trebuie să-ți lipsească din pantofar.

O pereche de cizme

O pereche de cizme

Picioarele tale au nevoie de confort și căldură pe timp de iarnă, dar tu vrei și eleganță și feminitate. Le poți avea pe toate! Cumpără-ți o pereche de cizme de calitate. Poți alege, cizme cu talpă ortopedică, toc pătrat, toc subțire sau cu carâmb foarte înalt

O pereche de slip-ons

O pereche de slip-ons

În zilele în care ești pe fugă o să mulțumești magazinelor de pantofi pentru că există slip-ons. Acest tip de pantofi se încalță mai repede ca un papuc și sunt extrem de confortabili. Îi poți purta cu blue jeans, fuste din denim sau cu rochii casual.

Dacă visezi la o pereche nouă de pantofi pentru Sărbători, participă la concursul de AICI și poți câștiga un voucher de cumpărături!

Sursa foto Deichmann.ro și 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter