Greșeli care te fac să arăți lipsită de stil

De Consuela Stratulat, pe
Greșelile vestimentare nu înseamnă doar să nu știi să asortezi culorile, ci și să refuzi să încalci anumite reguli. Vezi ce obiceiuri te fac să pari lipsită de stil. 

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face este să cumperi aceeași mărime la haine. De multe ori, acestea diferă de la un magazin la altul, așa că cel mai bine este să probezi hainele pe care le cumperi și să le găsești pe cele potrivite.

Porți haine retro fără piese moderne

Moda se schimbă de la o zi la alta și mereu se repetă, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți compui ținutele numai din haine dintr-o singură perioadă. Dacă ai un pulover vintage, combină-l cu o pereche de blugi skinny și pantofi cu toc și vei vedea cum ținuta ta va căpăta un alt aer.

Crezi că femeile înalte nu trebuie să poarte tocuri

Oricât de înaltă ar fi o femeie, tocurile îi vor da grația și eleganța pe care nu le poate obține de la o pereche de balerini. Nu renunța la ele doar pentru că ceilalți îți spun că ești prea înaltă.

Porți o singură culoare aprinsă

Hainele în culori aprinse arată cel mai bine combinate cu alte piese colorate. Nu îți fie teamă de culoare, mai ales că în acest sezon sunt în tendințe nuanțele tari.

Nu porți haine masculine

Nu trebuie să te îmbraci în hainele iubitului tău din cap până în picioare, dar poți combina o cămașă masculină cu o fustă conică și o pereche de pantofi cu toc. Moda masculină oferă foarte multe opțiuni, așa că inspiră-te și de acolo!

Nu investești în piese clasice

Cele mai multe femei consideră că piesele clasice sunt foarte scumpe și preferă să cumpere haine de sezon. Găsești, însă, rochia neagră sau cămașa albă la prețuri accesibile, așa că nu ai niciun motiv să nu le ai în garderobă.

Crezi că paietele pot fi purtate doar seara

Paietele sunt foarte pretențioase, dar nu înseamnă că nu le poți purta ziua. Combină-le cu un tricou simplu și cu o pereche de blugi și vei atrage toată atenția.

Sursa foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter