5 moduri în care poţi purta puloverul cu buline

De Geo Berciu, pe Ultimul update Joi, 03 martie 2022, 15:20
Puloverul cu buline este o piesă statement, iar purtarea lui implică o grijă specială. Iată 5 moduri în care poate fi purtată.

Actriţa australiană Isabel Lucas a profitat de pauza de la filmări pentru a-şi rezolva problemele cu telefonul. Aşa se explică şi ţinuta deloc pretenţioasă, însă foarte chic. Jeanşilor ea le-a asociat un pulover cu buline şi şi-a întregit ţinta cu o pereche de ghetuţe cu aspect retro şi cu o geantă crossover din piele de şarpe.

Isabel-Lucas-buline

Gwen Stefani a reuşit o combinaţie smart-casual de mare efect: pulover cu buline, pantaloni kaki cu influenţe military şi o pereche de botine delicioase. Trebuie să mai amintim că toate elementele outfitului se află în tendinţe, fiind recomandate de majoritatea designerilor?

Gwen-Stefani-buline

Lenjeritatea şi bunul gust pe care Jessica Alba le afişează de obicei nu au dat nici de această dată greş, iar ţinuta relaxată afişată de actriţă este un exemplu bun de urmat. Ea a combinat un pulover cu buline, cu jeanşi boyfriend şi o pereche de balerini comozi. O eşarfă înfăşurată în jurul gâtului a întregit o ţinută caracterizată prin feminitate, dar şi plină de personalitate.

Jessica-Alba-buline

Isla Fisher a învăţat de la partenerul ei de viaţă, Sacha Baron Cohen, că atâta timp cât ai încredere în tine orice ţinută ţi se potriveşte. Piese aparent disparate: pulover cu buline, cizme maro, fustă din piele, şi poşetă de umăr şi-au găsit potrivirea într-un mix agreabil.

Isla-Fisher-buline

Emmei Roberts i-a reuşit unul dintre cele mai interesante outfit-uri, care au avut în centru puloverul cu buline. Vedeta a asortat tricotajul statement cu pantaloni skinny şi cu o pereche de botine din piele întoarsă. În plus, ea a adăugat o notă deosebită ţinutei cu un clutch oversize.

Emma-Roberts-buline

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter