5 moduri în care poţi asorta blazerul galben

De Geo Berciu, pe Ultimul update Joi, 19 februarie 2015, 19:10
Solară şi expansivă, culoarea galbenă te aduce în centrul atenţiei oriunde te-ai afla, iar alegerea vedetelor nu este întâmplătoare. Iată 5 moduri în care poţi asorta blazerul galben.

La curent cu ultimele tendinţe în modă, Kim Kardashian nu putea rata o apariţie îndrăzneaţă. Fashionistele au apreciat modul în care ea a asociat blazerul galben Stella McCartney cu o perechhe de pantaloni din piele, o cămaşă albă şi accesorii negre. Un aer chic a fost adăugat ţinutei şi de colierul auriu, iar ochelarii oversize nu puteau lipsi din outfitul unei vedete care se respectă.

kim-kardashian-blazer-galben

La fel de tare a atras atenţia şi Beyonce la un meci de baschet, atunci când a purtat blazerul galben-canar. Cântăreaţa a mers pe un look minimalist, însă format din item-uri preţioase. O pereche de blugi skinny şi un tricou alb au fost scoase din anonimat de blazerul Stella McCartney, dar şi de pantofii cu imprimeuri geometrice Christian Louboutin.

beyonce-blazer-galben

Miranda Kerr face furori oriunde ar merge cu frumuseţea ei, iar culoarea aleasă ca şi piesă statement a ţinutei nu avea cum să nu o aducă în centrul atenţiei. Chiar dacă a mers doar până la băcănia din colţ, celebrul model nu a neglijat nici un element din aspectul exterior. Bluza înflorată în culori pastel a fost asortată minunat cu o fustă albă şi pantofi nude, piesa de rezistenţă a ţinutei constituind-o blazerul galben.

miranda-kerr-blazer-galben

Kirsten Dunst a participat chiar la un eveniment monden purtând blazerul galben, pe care l-a combinat perfect cu pantaloni din jacquard, din colecţia Rodarte şi cu sandale Jimmy Choo. Clutch-ul negru a echilibrat ţinuta, transformând-o într-una deosebit de rafinată.

kirsten-dunst-blazer-galben

Pe vremea când era însărcinată, Hilary Duff a avut o apariţie radiantă atunci când outfitul ei a inclus blazerul galben Stella McCartney, pe care l-a asortat cu o eşarfă din mătase Alexander McQueen, dar şi cu sandalele Maison Margiela, pe lângă un tricou şi colanţi comozi. Bineînţeles că nu a uitat de ochelarii de soare, iar modelul aviator de la Gucci au fost alegerea cea mai bună pentru a întregi o ţinută plină de şarm.

hilary-duff-blazer-galben

 

(Sursa foto: Hepta, Northfoto, Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter