5 accesorii în care merită să investești la început de toamnă

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 03 octombrie 2016, 11:07
Pentru că mai e puțin până la 1 octombrie, când o să ne bucurăm de reduceri de până la 30% la brandurile noastre preferate, din toată ţara, cu ocazia National Glamour Day, azi ne-am gândit că ar trebui să ne facem și o listă de cumpărături.

O să începem cu accesoriile pentru că, după cum știi deja, ele pot reda farmecul unor ținute mai vechi sau pot schimba total o ținută mai puțin reușită – așadar, sunt esențiale!

Iată 5 accesorii în care merită să investești în toamna 2016

Pălăria

Toamna are farmecul ei, la fel cum și femeile care poartă pălării îl au pe al lor. Alege o pălărie cu boruri largi, pentru un plus de eleganță sau, dacă nu ți se potrivește, optează pentru una cu boruri mici, perfectă pentru ținutele casual și foarte șic.

Pantofii sport

Trendul pantofilor sport purtați chiar și la ținute ușor elegante continuă și în această toamnă. Dacă ți se potrivește, ai grijă să ai în colecția ta cel puțin două perechi – una în culori neutre, basic, și una cât mai colorată!

Umbrela

Da, ai citit bine! O umbrelă șic poate fi accesoriul perfect pentru o ținută de toamnă. Ok, poate că nu toate femeile țin cont de umbrelă atunci când își aleg hainele de zi cu zi, dar o adevărată fashionistă are grijă de toate detaliile!

Eșarfa

Optează pentru o eșarfă supradimensionată, dintr-un material călduros, dar ai grijă să ai în colecția ta și o eșarfă mai delicată, din mătase, de exemplu, pe care să o poți purta la ținutele de seară sau atunci când participi la un eveniment.

O bijuterie statement

Poate că nu ești genul de femeie care să poarte prea multe bijuterii, dar mereu e bine să ai cel puțin un colier sau o brățară statement în colecția ta de accesorii, ori poate o pereche de cercei eleganți, care să se potrivească unei ținute de seară. Detaliile contează.

Completează-ți colecția de accesorii pe 1 octombrie, de National Glamour Day

Acum că am făcut lista accesoriilor esențiale pentru acest început de toamnă, nu ne mai rămâne decât să pornim la shopping.

Ne vedem în magazine sâmbătă, 1 octombrie, cu ocazia National Glamour Day, atunci când vom putea face cumpărături cu reduceri de până la 30%!

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter