4 stiluri de machiaj care atrag bărbaţii

De Diana Sorescu, pe

Când ne aranjăm şi ne dichisim, o facem pentru noi, dar mai mult pentru bărbaţii pe care îi iubim. Vezi ce stiluri de machiaj apreciază ei şi li se par sexy!

Machiaj seducător

Bărbaţii sunt foarte pretenţioşi atunci când vine vorba de look-ul iubitelor lor, asta chiar dacă uneori pare că nici nu observă dacă ne-am schimbat coafura sau nuaţa de ruj!

„Mie îmi place mult când se machiază subtil, doar genele şi ruj d-ala transparent. Atunci mi se pare cea mai frumoasă”, ni s-a destăinuit Laur, 27 de ani. Aşadar, bărbaţii preferă uneori naturaleţea.

Inspiră-te de la frumoasa Angelina Jolie şi machiază-te diafan, simplu, punând accent pe un ten cât mai curat, mai radiant. Pentru make up-ul ochilor mizează pe un eyeliner negru şi mascara, iar pe buze gloss translucid.

George, 31 de ani, consideră seducător un alt stil de machiaj: „Ador buzele roşii, senzuale şi îmi pare rău că soţia mea nu prea foloseşte culoarea asta.” Dragelor, roşul nu mai este de ceva timp potrivit doar pentru machiajul de seară, deci puteţi îndrăzni să-l purtaţi pe tot parcursul zilei!

Kim Kardashian arată fabulos cu fard auriu pe pleoape, ruj roşu pe buze şi blush piersiciu! Foarte sexy!

„Eu consider seducător machiajul atunci când femeia pune accent pe ochi. Îmi place când iubita mea îşi mai pune gene false. Are o privireeee!”, ne-a declarat Cristi, 25, super-entuziasmat! Deci bărbaţilor chiar le plac genele lungi, arcuite şi negre, nu ne chinuim degeaba să le obţinem!

Dacă şi iubitul tău apreciază când îţi pui ochii în valoare, ia exemplu de la Eva Longoria şi conturează-ţi ochii cât mai seducător! Iar pe buze, neapărat ruj nude!

L-am întrebat şi pe Dan, 28 de ani, ce machiaj îi place cel mai mult şi ne-a spus aşa: „Mie îmi place femeia dichisită, machiată ca o divă. Păcat că prietena mea face asta doar de două ori pe an, de Revelion şi de ziua ei”.

Aşadar, surprinde-l pe partenerul tău cu machiaje elaborate mult mai des. Un exemplu bun de urmat este Jennifer Lopez, care acordă multă atenţie make up-ului.

4 stiluri de machiaj care atrag bărbaţii

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter