4 motive să cumperi haine negre

De Consuela Stratulat, pe

Negrul a fost mereu o culoare sigură și elegantă, dar femeile o evită deseori, pentru că au impresia că este plictisitoare. Deși negrul poate părea, uneori, o nuanță tristă, există numeroase modalități în care o poți include în garderobă cu stil. Toamna este anotimpul potrivit să porți negru, așa că îți dăm noi patru motive pentru care să cumperi haine în această culoare.
Negrul este emblematic. Gândește-te numai câte ținute în această culoare au rămas în istorie: Audrey Hepburn, în LBD din „Breakfast at Tiffany’s, ținuta Juliei Roberts, când a mers la întâlnirea cu Richard Gere din „Pretty Woman”, sau rochia neagră a prințesei Diana, considerată cea mai bună răzbunare după divorț.
4 motive să cumperi haine negre

Negrul este clasic

Negrul este o culoare extrem de ușor de purtat, iar simplitatea ei o face sofisticată. Poți purta o rochie simplă, neagră, și poți adăuag bijuterii fine și și o pereche de pantofi cu toc și ai o ținută demnă de covorul roșu.
4 motive să cumperi haine negre

Negrul este versatil

Dacă nu știi ce să porți, alege orice negru. Această nuanță este potrivită pentru ținute casual, de stradă, întâlniri sofisticate sau petreceri elegante. Dacă ai o rochie neagră, simplă, o poți purta cu diverse ocazii, câtă vreme schimbi accesoriile și pantofii.
4 motive să cumperi haine negre

Negrul te face să arăți bine

Nu contează cât de bine arăți deja, negrul te va face să arăți și mai bine. Îți dă un aer sofisticat și elegant, iar pe lângă toate acestea, vei arăta și mai slabă.
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter