3 vedete, aceeaşi ţinută. Cum au asortat-o

De Geo Berciu, pe
Salopeta cu buline din colecţia designerului Stella McCartney a făcut furori prin fashioniste. Iată cum au asortat aceeaşi ţinută trei vedete de top.

Kylie Minogue a ales această salopetă Stella McCartney pentru a participa la petrecerea dinaintea premiilor Grammy. Ţinuta neagră, împodobită cu buline şi realizată dintr-o mătase fluidă a adus exact acel aer relaxat pe covorul roşu care să o diferenţieze pe artistă. Sandalele aurii Jimmy Choo şi bijuteriile potrivite au contribuit la un aspect modern, dar chic al vedetei.

Kylie-Minogue-salopeta-stella

Versatila salopetă a fost purtată şi de Cameron Diaz anul trecut, la premiera filmului ei „Sex Tape”. Actriţa şi-a asortat ţinuta cu sandale negre Prada, model T-bar, şi cu bijuterii minimaliste, semnate Melinda Maria, pentru un look perfect.

Cameron-Diaz-salopeta-stella

Spre deosebire de ele, Elle McPherson a ales salopeta Stella McCartney pentru o ieşire în oraş, însă modul în care a accesorizat outfitul a făcut-o pe fostul model să arate ca pe catwalk. Sandalele fine Saint Laurent, poşeta Roger Vivier şi jacheta cu franjuri Tim Ryan au transformat-o pe vedetă într-un adevărat model pentru fashioniste.

Elle-Macpherson-salopeta-stella

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter