(P) 3 bijuterii IJOO pe care să le iei în bagajul de vacanță

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 iulie 2016, 13:47

Momentul tău preferat se apropie. În curând vei scoate geamantanul din dulap şi, cu gândul la vacanţă, vei începe să-l umpli. Oricât de mult spaţiu ai avea în bagaj, va trebui totuşi să te limitezi la câteva ţinute care să se potrivească tuturor evenimentelor din vacanţă. Alegeri dificile.

Îţi dăm un sfat: dacă la capitolul ţinute e bine să ai la tine mai multe opţiuni, (pentru că e incomod să speli haine în vacanţă), în ceea ce priveşte accesoriile, ia cu tine doar câteva elemente cheie. Vei căra degeaba toată cutia de bijuterii. Ştii că de cele mai multe ori, în vacanţă, nu te-ai preocupat de accesorii atât de mult pe cât te-ai fi gândit înainte să pleci.

În magazinul online IJOO găseşti bijuterii pentru toate stilurile tale. Ca să fim însă practici, îţi propunem să mergem pe simplitate – o abordare pe care o vei aprecia, mai ales dupa câteva ore petrecute printre dileme, în faţa bagajului.

Colier cu perle și agate diponibil in magazinul online IJOO la 139 lei

Colier cu perle și agate diponibil in magazinul online IJOO la 139 lei

Perlele contureaza atât de discret sensibilitatea feminină. Dincolo de aerul distins pe care ele îl conferă ținutelor, perlele sunt fermecătoare tocmai prin versatilitatea lor. Datorită neutralității cromatice, ele pot fi asortate cu haine în culori puternice sau pastelate, iar forma lor simplă, în șirag, se potrivește ușor oricărui tip de guler sau decolteu.

Un colier de perle confirmă eleganța unei rochii negre, clasice și provoacă atunci când este purtat în combinație cu o pereche de pantofi sport. Pune în bagaj un șirag de perle cu încrederea că vei arăta minunat, indiferent de stilul vestimentar cu care alegi să le asortezi.

Cercei argint şi opal (Swarovski elements) disponibili in magazinul online IJOO, la doar 99 lei

Cercei argint şi opal (Swarovski elements) disponibili in magazinul online IJOO, la doar 99 lei

Majoritatea concediilor presupun mișcare: vizite la muzee, drumeții, plimbări prin piețe pline de istorie. Alte concedii implică relaxare pe un șezlong, pe malul mării sau într-un resort terapeutic, la munte. Indiferent de stilul de sejur pe care îl alegi, ceea ce vei aprecia cel mai mult la ținutele tale va fi nivelul de confort. Când cauți libertate, te vei feri de haine ce impun o anumită poziție a corpului sau de accesorii care îți încarcă urechile, gâtul sau mâinile.

Am ales pentru tine o pereche de cercei pe care nici nu-i simți, dar care pot foarte ușor să devină centrul atenției dacă sunt asortați cu o rochie elegantă. Forma de lacrimă le conferă distincție, însă faptul că se păstrează ficși pe ureche le adaugă lejeritate. Sunt din argint, așa că-i poți purta fără probleme pe plajă, iar când vine seara, îi poți lăsa să strălucească în luminile stroboscoapelor.

Ceas Crystal Blue, 199 lei

Ceas Crystal Blue, 199 lei

Sperăm că vei putea concediul acesta să te detașezi de tot ce înseamnă birou. Am ales pentru tine un ceas discret, care să-ți permită să te orientezi, chiar dacă îți lași telefonul în cameră. Cureaua metalică și combinația auriu-argintiu îl face ușor de asortat cu orice altă bijuterie și cu orice ținută.

E un ceas casual din material de bună calitate, așa că-l poți purta fără probleme la plajă. Nu uita să-l dai jos și să-l așezi în cutiuța lui, dacă nu vrei să te bronzezi cu urmă de ceas.

Am ales un stil simplu, în ton cu trendurile verii. Poți oricând să intri pe Ijoo.ro și să-ți alegi propriul stil de bijuterii. Singura regulă? Doar 3 bijuterii esențiale pentru concediul acesta. Ce zici? Rezisti sa alegi doar 3?

Ijoo.ro este cutia cu bijuterii fel de fel în care găsești întotdeauna accesorii pentru orice tip de ținută. Scrie-ne dacă ai idei sau dacă îți dorești ceva special. Suntem aici pentru tine.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter