Horoscop: Ce îl enervează la tine în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Chiar dacă te iubeşte, cu siguranţă sunt anumite gesturi, atitudini sau obiceiuri ale tale pe care iubitul tău nu le suportă. Vezi care sunt acestea în funcţie de zodia lui.

Berbec

Berbecul este un bărbat exuberant şi plin de viaţă şi are nevoie de o parteneră cu aceeaşi fire. În primă fază este atras de femeile mai tăcute, introvertite, pe care le consideră misterioase şi care îi trezesc imediat interesul. Însă cu timpul începe să-l enerveze lipsa de comunicare, pesimismul, anxietatea ta şi simte că acestea îi strică buna dispoziţie.
Horoscop: Unde îl agăţi, pentru o aventură de o noapte, în funcţie de zodie

Taur

Taurul este un bărbat liniştit, calm, şi chiar leneş uneori. Îi place rutina şi îl deranjează femeile prea energice care se încăpăţânează să-l atragă în diferite activităţi, mai ales dacă acestea implică o doză de imprevizibilitate. Cel mai bine e să-l laşi în pace, iar dacă spune „nu”, atunci nu mai insista. Urăşte să fie cicălit.

Gemeni

Îl enervează femeile supărăcioase, care nu „ţin” la glume şi care nu vorbesc despre sentimentele lor. Îl scot din minţi situaţiile când te vede supărată, te întreabă ce ai, iar tu zici „Nimic…”. El crede foarte mult în comunicare, atât în relaţiile intime, cât şi în alte situaţii.

Rac

Încrederea este foarte importantă pentru el şi îl enervează femeile pe care nu se poate baza. Dacă i-ai promis că faci ceva, atunci e musai să te ţii de cuvânt, altfel va fi foarte greu să-l împaci. Acelaşi lucru îl cere şi de la prieteni sau familie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter