Horoscop sexual: Cum se schimbă după prima noapte în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 30 martie 2016, 17:37
Te întrebi ce se va schimba în relaţia cu iubitul tău după ce faceţi sex prima dată? Dacă este Berbec îşi cam pierde interesul, dar dacă este Peşti sau Capricorn se va ataşa şi mai mult de tine.Iată cum se comportă şi celelalte zodii după prima noapte de sex.

3 zodii de bărbați care se schimbă în rău după prima noapte

Berbec

Berbecul se îndrăgosteşte repede, dar îi trece la fel de repede. Fiind un „vânător”, pe el îl incită mai mult jocul seducţiei decât relaţia în sine, iar odată ce te-a adus în patul lui, este gata pentru o nouă cucerire, chiar dacă totul e doar la nivel subconştient.

Horoscop sexual: Cât de sexy eşti în funcţie de zodia ta

Rac

Cu cât ţine mai mult la tine, cu atât devine mai posesiv, mai gelos. Iar după prima noapte împreună, Racul este deja îndrăgostit, fie că o recunoaşte, fie că nu. După ce aţi făcut acest consideră că eşti a lui şi se teme să nu te piardă.

Vărsător

Vărsătorul se schimbă în rău după ce ajungi în patul lui. Este unul din acei bărbaţi pentru care „vânătoarea” este mai importantă decât relaţia. Odată ce aţi făcut dragoste consideră că şi-a atins scopul şi îşi pierde interesul.

Cum se comportă celelalte zodii după prima noapte

Taur

După prima noapte împreună, Taurul devine mai relaxat şi consideră că deja eşti a lui. Se bucură că nu mai trebuie să facă eforturi ca să te cucerească – sau cel puţin aşa crede el. Vei vedea că nu-şi mai dă interesul să arate bine, să-ţi aducă flori, etc.

Gemeni

Pe bărbatul Gemeni nu prea îl schimbă prima noapte împreună. El se schimbă radical, de la o zi la alta, fără vreun motiv anume. Totuşi, după prima noapte, este posibil să devină şi mai vorbăreţ ca de obicei, considerând că poate să-ţi facă unele confidenţe.

 

Leu

Prima noapte împreună este pentru el o ocazie să-ţi arate cât de bun este la pat şi cât de norocoasă eşti că îl ai lângă tine. Aşa că după ce faceţi acest pas se va purta ca şi cum ar fi un trofeu pe care l-ai câştigat fără să-l meriţi. E posibil să devină cam enervant comportamentul lui.

Horoscop: Sex romantic sau sălbatic? Vezi ce preferă în funcţie de zodia lui!

 

Fecioară

Nu se schimbă foarte mult după ce faceţi sex prima dată. Poate doar să capete mai multă încredere în tine, dar nici asta nu se întâmplă mereu. Va fi la fel de rece şi distant în public, la fel de tăcut şi serios, la fel de critic şi tipicar.

Balanţă

Bărbatul Balanţă este destul de timid şi prima noapte împreună este un pas important pentru el pe care îl face doar dacă are încredere în tine. Sexul o să vă apropie şi o să creeze între voi acea complicitate pe care o au cuplurile îndrăgostite.

Scorpion

Comportamentul lui nu se schimbă foarte mult după ce faceţi sex prima dată. E posibil să observi că are mai multă încredere în tine şi că  începe să-ţi facă unele confidenţe. În rest, rămâne acelaşi bărbat plin de viaţă, optimist şi sociabil.

Săgetător

Chiar dacă nu observi o diferenţă foarte mare, comportamentul lui se schimbă uşor, uşor, pe măsură ce relaţia avansează şi totul începe odată cu prima noapte de amor. Vei observa că e dornic să te includă în aventurile lui, face planuri pentru voi doi şi devine mai comunicativ.
Horoscop: Cu ce fel de femeie ar vrea sa facă sex în funcţie de zodia lui

Capricorn

Capricornul este unul din bărbaţii care se schimbă în bine după prima noapte de sex. Pentru el, acest pas e destul de important şi nu îl face dacă nu simte ceva pentru tine. După ce aţi făcut sex capătă mai multă încredere în tine, nu mai este atât de complexat şi devine mai vorbăreţ.

 

Peşti

Pentru bărbatul din Peşti, prima noapte de sex este un moment foarte important pentru care se pregăteşte intens şi are mare emoţii. Odată trecut acest „examen” se simte mai relaxat, deşi îşi cam face griji în legătură cu impresia pe care ţi-a lăsat-o.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter