Horoscop: Secretul pe care trebuie să-l ştii despre zodia lui înainte să ajungeţi în pat

De Amelia Matei, pe

Fiecare bărbat ascunde un secret mai mult sau mai puţin „murdar” pe care trebuie să-l ştii înainte să ajungi în patul lui. Vezi despre ce e vorba în cazul fiecărei zodii!

Berbec

Înainte să ajungi în patul Berbecului, trebuie să ştii că nu vei sta mult acolo. Bărbaţii din aceste zodii se plictisesc foarte repede şi schimbă femeile „ca pe şosete”. Nu există femeia care să fie atât de specială încât să păstreze interesul unui Berbec mai mult de trei luni. Dacă îţi doreşti o relaţie de lungă durată nu ceda avansurilor lui.
Horoscopul verii: Ce ţi-au pregătit astrele în sezonul estival

Taur

Dacă sexul este foarte important pentru tine şi ai nevoie de un amant foarte priceput, să ştii că Taurul nu excelează la acest capitol. Este un amant leneş, care lasă partenera să facă totul în pat şi nu numai. Şi în relaţia de cuplu vei observa că nu prea se implică şi nu e  vorba că nu ar fi interesat, ci pur şi simplu e mai leneş de felul lui. Dacă ai nevoie de multă atenţie din partea iubitului, mai bine nu face pasul următor în relaţie.

Gemeni

Înainte să faci un pas important în relaţia cu nativul din Gemeni, ar trebui să ştii că este un mare cuceritor. De obicei este un bărbat fidel şi nu îşi complică viaţa cu aventuri pasagere, însă îi place să flirteze şi de multe ori flirturile lui sunt chiar neruşinate. Dacă eşti geloasă, să ştii că nu este partenerul perfect pentru tine şi ar fi mai bine să cauţi pe un iubit mai rezervat, de exemplu un Capricorn sau un Rac.

Rac

Racul este un copil mare, ce necesită multă atenţie din partea iubitei. Poate că nu îţi vei da seama după primele nopţi împreună, dar în scurt timp vei observa că este un amant egoist, care se gândeşte în primul rând la plăcerea lui. La fel se comportă şi în relaţia de cuplu. În scurt timp iubita lui devine mama lui şi va avea „datoria” de a-i găti, a-i face curat, a-i reaminti lucruri importante, etc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter