Horoscop: Sex romantic sau sălbatic? Vezi ce preferă în funcţie de zodia lui!

De Amelia Matei, pe

Bărbaţii din Berbec şi Fecioară preferă sexul sălbatic, în timp ce Raci şi Peştii sunt mai romantici, inclusiv în pat. Vezi ce fel de sex preferă iubitul tău!

Berbec

Sălbatic, clar! Energicul Berbec are nevoie de acţiune inclusiv când vine vorba de sex. Sexul romantic, în poziţia misionarului, îl plictiseşte de moarte. Nici lumânărelele, nici muzica în surdină nu îl impresionează, Iar în loc de şoapte romantice, ar prefera să audă strigăte de plăcere.
Horoscop sexual: Ce să NU îi faci în pat în funcţie de zodia lui

Taur

Dacă nu ar fi atât de leneş în pat, ar fi adeptul sexului sălbatic. De fapt, poţi să fii oricât de sălbatică lângă el, atâta timp cât el nu trebuie să facă nimic. Eventual, pregăteşte o pereche de cătuşe şi leagă-l de pat. Va fi mulţumit că are parte de o aventură şi că nu trebuie să se mişte prea mult.

Gemeni

Evident, bărbatul Gemeni are gusturi diferite în funcţie de dispoziţie. Uneori îi place sexul sălbatic, alteori simte nevoia de romantism, iar tu trebuie să te „pliezi” pe dispoziţia lui. Totuşi, dacă ar fi să aleagă, de cele mai multe ori preferă sexul sălbatic.

Rac

Romantismul este „specialitatea” lui. Lumânări, muzică, lenjerie din mătase… totul trebuie să fie perfect în viziunea lui. Te va surprinde adesea cu astfel de momente romantice în care nu neglijează niciun detaliu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter