Horoscop sexual: Cât de repede şi-a pierdut virginitatea în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Berbecul şi Fecioara îşi pierd virginitatea mai devreme decât restul zodiilor, pe când Taurul şi Peştii au prima experienţă sexuală destul de devreme. Vezi ce spun astrele despre iubitul tău!

Berbec

Berbecul adoră aventurile, iar prima experienţă sexuală este o aventură pe care îşi doreşte să o încerce cât mai repede posibil. Majoritatea bărbaţilor din Berbec îşi pierd virginitatea foarte devreme, de obicei cu fete mai în vârstă şi mai experimentate.
Horoscop sexual: Cum se schimbă după prima noapte în funcţie de zodia lui

Taur

Taurul poate să rămân virgin până la vârste destul de înaintate. Nu se grăbeşte să-şi înceapă viaţa sexuală. El spune că aşteaptă „femeia potrivită”. De fapt, nu prea se pricepe la jocul seducţiei şi are o adolescenţă singuratică. Abia după 20 de ani începe să înţeleagă cum se cucereşte o femeie.

Gemeni

Gemenii îşi pierd virginitatea destul de devreme, nu pentru că şi-ar dori asta neapărat, ci pentru că sunt foarte sociabili, cunosc multe persoane de sex opus, intră devreme în relaţii sentimentale şi de aici până la sex mai e doar un pas.

Rac

Racul descoperă târziu plăcerile sexuale. Nu e vorba că nu şi-ar dori să facă sex, dar este destul de complexat, timid şi durează mult până înţelege ce e cu relaţiile sentimentale. În adolescenţă este un tocilar singuratic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter