Horoscop: Ce parte a corpului tău îl atrage în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 13:30

Unii bărbaţi se uită mai întâi la sâni, alţii la fund sau la faţă. Vezi ce parte a corpului tău îl atrage pe iubitul tău şi cum să o pui în valoare care să îl seduci la fiecare întâlnire.

Berbec

Sânii, clar! Berbecul are o sexualitate bine dezvoltată, motiv pentru care sânii unei femei îi atrag atenţia prima dată. Nu poate rezista în faţa unui decolteu adânc care lasă cât mai mult la vedere. Tot sânii sunt principala lui preocupare şi în timpul partidelor de sex.
Horoscop: Unde se duce când te minte, în funcţie de zodie

Taur

Taurul este un pic mai timid şi nu are curajul să se uite în decolteul unei femei. Aşa că preferă să o admire de la spate şi fundul este primul pe care îl observă. Un fund bombat, într-o pereche de blugi mulaţi îi stârneşte imediat interesul.

Gemeni

Când cunoaşte o femeie, bărbat din Gemeni o „scanează” din cap până în picioare şi este destul de atent la detalii. Dar ochii lui se opresc cel mai adesea asupra decolteului. Dacă vrei să-l cucereşti nu trebuie să-ţi lipsească din dulap un sutien cu push-up.

Rac

Sânii, fundul sau picioarele îl excită ca pe orice bărbat, dar acordă o importanţă foarte mare chipului tău. Îl atrage o figură ingenuă, dulce şi adoră gropiţele din obraji. Dacă vrei să-l cucereşti trebuie să porţi un machiaj cât mai natural şi să zâmbeşti mult.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter