Horoscop sexual: E dependent de masturbare? Vezi ce spune zodia lui!

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 02 martie 2022, 12:34

Cât de des se masturbează iubitul tău? Este dependent de această plăcere sau se masturbează doar ca să scape de stress? Vezi ce spune zodia lui despre toate acestea!

Berbec

Berbecul nu este un fan al masturbării şi apelează la ea doar ocazional, ca modalitate de a elimina tensiunea. Când nu are o relaţie îşi satisface fanteziile prin masturbare, dar în general preferă să simtă lângă el un trup cald, chiar dacă nu este vreun mare romantic.
Horoscop: 3 ponturi pentru o viaţă sexuală mai bună în funcţie de zodia ta

Taur

Taurul este destul de leneş şi delăsător şi preferă masturbarea, uneori în detrimentul sexului, pentru că necesită un efort mai mic din partea lui. Nu prea este un fan al preludiului, iar când se masturbează scapă de această corvoadă. Nu se poate spune că e dependent, dar îi place să se autosatisfacă.

Gemeni

Pentru bărbatul Gemeni, penetrarea în sine nu este partea preferată a sexului. Lui îi place flirtul, jocul seducţiei, preludiul incitant. De aceea, masturbarea nu prea îl atrage. O face mai degrabă ca să scape de stress şi tensiune, dar chiar şi aşa se întâmplă destul de rar.

Rac

Poate părea ciudat, dar Racul preferă să se masturbeze decât să facă sex. Sexul îi provoacă emoţii şi anxietate, fiindcă vrea să impresioneze plăcut la fiecare partidă. Dar când se masturbează nu trebuie să-şi facă griji pentru altcineva, nu e nimeni care să-l critice sau care să-l judece.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter