Horoscop: Îl tentează sexul în trei? Vezi ce spune zodia lui!

De Amelia Matei, pe

Bărbatul Gemeni ar încerca oricând sexul în trei şi chiar îl atrag şi orgiile. În schimb, Racul nu ar accepta niciodată o a treia persoană în patul lui. Vezi ce părere are iubitul tău despre sexul în trei!

Berbec

În trei, în patru, în şase… cu cât mai mulţi cu atât mai bine. Berbecul nu ar vrea să rateze nicio experienţă sexuală. Totuşi, este cam gelos şi nu ar face asta cu partenera lui de viaţă – nu ar putea să o vadă nici măcar alături de altă femeie.
Horoscop: Lucruri surprinzătoare care îl excită în funcţie de zodia lui

Taur

Preferă sexul „clasic”, indiferent că e vorba de poziţie, locaţie sau numprul partenerilor. El se simte cel ami bine cu iubita lui, în patul lui de acasă. Este prea de modă veche ca să facă sex în trei. Evident, fantezia există undeva în mintea lui, dar departe de el gândul să o pună în practică.

Gemeni

Cu cât mai mult cu atât mai bine. Bărbatul din Gemeni este gata oricând şi de sex în trei, şi de orgii sau schimb de parteneri. Nu are nici complexe, nici inhibiţii şi nici prejudecăţi. Mai greu este să găsească o iubită care să aibă aceleaşi preferinţe.

Rac

Probabil că nu ar face niciodată aşa ceva… Racul are nişte idei clare despre ce înseamnă dragostea şi sexul, iar cea mai importantă e aceea că trebuie să participe numai două persoane. Nici sexul în trei, nici triunghiurile amoroase nu îl atrag deloc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter