Horoscop: Cum reacţionează la cicăleală în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2016, 14:45

În relaţiile de lungă durată, bărbaţii se plâng că femeile îi cicălesc. Dacă şi tu ai acest obicei, hai să vedem cum reacţionează iubitul tău la cicăleală în funcţie de zodia în care s-a născut.

4 zodii de bărbați care reacționează urât la cicăleală

Berbec

Berbecul nu reacţionează deloc bine dacă este cicălit. Are o fire năvalnică şi îi sare ţandăra destul de repede. Se lasă cu ceartă, ţipete, trântit de uşi. Dar la scurt timp îşi dă seama că a exagerat şi îşi cere scuze. Dacă vrei ceva de la el, mai bine ia-l „cu frumosul” decât să rişti un scandal monstru de fiecare dată.

Horoscop sexual: Cât de repede şi-a pierdut virginitatea în funcţie de zodia lui

Leu

Leul se consideră rege în casa şi în relaţia lui, aşa că nu suportă să-i dai ordine şi cu atât mai puţin să-l cicăleşti. Dacă vrei să facă ceva, e mai bine să-l rogi frumos, să-i faci complimente şi să-i explici că nimeni nu se pricepe mai bine ca el. Evident, pentru tine e foarte obositor, dar merită. Cicăleala îl enervează la culme.

Scorpion

Scorpionul este un bărbat impulsiv care nu reacţionează bine când se enervează. Iar cicăleala este unul din lucrurile care îl enervează foarte tare într-o relaţie. În timp, poate să se ajungă chiar la o despărţire. De aceea e mai bine să te lipseşti de ajutorul lui decât să-l baţi la cap.

Vărsător

Vărsătorul recţionează foarte urât la cicăleală. Este unul din motivele pentru care nu prea îi plac relaţiile de lungă durată. Urăşte tot ce înseamnă responsabilitate, angajament, etc. iar cicăleala este unul din lucrurile care îi amintesc că şi-a pierdut libertatea.

Cum reacționează ceilalți bărbați atunci când sunt cicăliți

Taur

Leneş şi delăsător, trebuie să-l cicăleşti intens dacă vrei ceva de la el. Aşa că este obişinuit şi nu prea îl deranjează. Însă totul are o limită. Taurul rabdă ce rabdă, iar la un moment dat răbufneşte furios. Din păcate, nu poţi evita asemenea momente fiindcă fără cicăleală nu obţii nimic de la el.

Gemeni

Nu prea îl afectează cicăleala pentru că nu o bagă în seamă. Tu vorbeşti cu el, el pare că ascultă, ba chiar îţi şi răspunde, dar în intră pe o ureche şi iese pe alta. Când începe să-l enerveze cicăleala, de cele mai multe ori îţi răspunde cu aceeaşi monedă.

Rac

Racul este un copil mare şi alintat care amână totul până în ultimul moment. Dacă vrei să obţii ceva de la el, nu ai cum să eviţi cicăleala. Culmea e că nici nu îl afectează. Poţi să-l baţi la cap oricât, pe el nu-l deranjează atâta timp cât nu ţipi la el. Abia când îl cerţi se comportă ca un bărbat matur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter